Voteaza:
3 voturi | 11 comentarii

O fetiţă germană recunoaşte la doi ani mărcile maşinilor de pe stradă

Câte mărci auto recunoşteai la doi ani? Sascha, o nemţoaică de doar doi ani, reuşeşte să recunoască maşinile parcate pe marginea străzii la o plimbare cu tatăl său.

Comentarii (11)

  • slv83
    la 14.06.2012, 17:15
    Foarte tare asta mica!
    +7
  • Mare brinza !!!
    la 14.06.2012, 17:23
    Fiul meu facea acelasi lucru la ceeasi virsta si probabil ca el sunt multi in Romania! Acum are 3 ani si recunoste marci ca Infiniti si altele mai exotice inclusiv modele de masini !
    -6
  • .
    la 14.06.2012, 17:43
    mi se pare inuman sa inveti un copil sa recunoasca si sa pronunte reno.
    bine ca sunt si alte marci sa echilibreze balanta.
    -20
  • la 14.06.2012, 18:02
    Noah, mare filozofie... si eu faceam acelasi lucru la 2 ani, preferatul meu ,,super suv-ul" OPEL FRONTERA :)))
    -4
  • xss
    la 14.06.2012, 21:00
    chuck norris, indiferent ca in dreptul numelui treci punct, virgula sau nu stiu cxe alte semne de punctuatie, te recunoastem de la o posta. Prostia unui pusti de 14 ani ce a descoperit recent Automarket e inconfundabila...
    Iti recomand totusi sa nu chiulesti de la scoala pt a da comentarii pe AM. Asta ar fi un lucru rau.
    +16
  • zarnesteanu
    la 15.06.2012, 02:52
    O nemtoaica adevarata :):):)

    A trecut pe langa paduchelnita aia cu H in fata si n-a bagat-o in seama. You made my day baby !!!

    PS Foarte potrivit titlul. "... recunoaste masinile pe strada".
    +3
  • @Mare branza!!!!
    la 15.06.2012, 09:30
    True!
    -2
  • la 15.06.2012, 19:58
    “Câte mărci auto recunoşteai la doi ani?”…Ce întrebare insinuantă! Eu, nu la doi, ci la cinci-şase ani, habar n-aveam dacă trăiesc aievea sau dacă chiar mă învârt şi eu pe-acilişea, pe planeta condamnaţilor…Atunci, în zorii vieţii, nimic nu mi se părea mai firesc decât să zac într-o sărăcie cu duhul asimptotică cu simptomatologia autismului şi să mă joc toată ziulica cu chifteaua în ţărână. Din perspectivă ortodoxă, copiii “superdotaţi” sau “ultradotaţi” sunt profund demonizaţi, deoarece nu există fiinţă mai doctă între Cer şi pământ decât stăpânul tenebrelor, care a umplut lumea cu “înţelepţi precoci”…Pe de altă parte, aptitudinile reale ale fiecăruia, indiferent de vârstă, şi numărul licenţelor, masteratelor şi doctoratelor nu sunt proporţionale cu şansele de mântuire! Cartea cărţilor decretează că se găsesc destui care îşi mănâncă timpul “mereu învăţând şi neputând niciodată să ajungă la cunoaşterea adevărului” (II Tim 3:7). Dacă aş avea un copil prea “luminat” încă din faşă (ceea ce ar fi împotriva firii lăsate de Creator), ori i-aş aplica în mod impecabil (a se citi literal) actul sacramental al Botezului, ori, dacă n-ar avea “efect”, din două-trei palme l-aş trimite de-a rostogolul până la nisip şi găletuşă, ca să nu încerce păpuşarul din sufletul lui să mă sidereze cu “talentele deosebite” ale plodului, eventual să jongleze cu parametrii de performanţă ai computerelor şi maşinilor, deşi poate nici linguriţa cu supă nu ştie s-o ţină în mână. Aud des în jurul meu semeni în toată firea cum se străduiesc să cadă în extaz: “Copiii din ziua de azi sunt mult mai deştepţi decât eram noi la vârsta lor!”…Hai să-mi sară bigudiurile de pe chelie! Cum aşa? Poate “mult mai aproape de gheenă”…Credeţi-mă, am întâlnit indivizi de 18-20 de ani din reţeaua de asistenţă socială care nu puteau efectiv să pronunţe literele, darămite să articuleze cuvinte (apropo, am să vă pun o întrebare de mare perspicacitate: fiindcă se presupune că aceşti retardaţi infantilizaţi n-au “capacitate de exerciţiu” sau sunt “predispuşi punerii sub interdicţie”, deci că nu pot răspunde în faţa legilor omeneşti, oare vor da socoteală la Judecata de pe urmă?...cine sare cu răspunsul exact, just şi temeinic?), dar, în schimb, avem puştani “mnemonici” la fiecare pas, care, deşi încă nu s-au deprins cu buchiile sau sunt certaţi la cuţite cu normele bunei cuviinţe sau ale limbii literare, o “ard” expertuos într-ale e-tehnocraţiei mamă Doamne! Dacă nu se va ocupa nimeni de aceste cazuri de un ridicol abrutizant, care tind să se înmulţească şi să îmbrace Globul într-o crustă a imposturii ridicate la rang de standard, vom ajunge ca nou-născuţii să ne ceară vreun smartphone sau vreo e-tabletă în loc să lanseze în eter primul lor scâncet…Dar na! ce să le faci dacă Sarsailă nu poate sta potolit în plină eră omniscientă, pluriinformaţională, multiculturală şi tehnoglobalistă. Ba aş îndrăzni să afirm că, de fapt, se simte ca peştele în apă.
    -5
  • schumi
    la 16.06.2012, 23:57
    Si baiatul (3 ani acum si 2 luni), cam tot de pe la 2 ani a inceput sa cunoasca marcile de masini cele mai populare pe la noi. I le spuneam cand mergeam cu carutul pe strada, printre masini. Desi eu sunt un alfist convis, prima marca pe care a recunoscut-o pe strada a fost Opel (Astra Clasic "brek").
    +1
  • @chuky boy
    la 18.06.2012, 09:04
    chestiunea e ca tu nu prea ai nimic...
    +1
  • Fra
    la 19.06.2012, 00:49
    As zice micuta vieneza de fapt, pentru ca toate numerele de inmatriculare sunt de Viena. Oricum foarte priceputa pitica.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru