Volkswagen va lansa o versiune mai puternică pentru Golf GTI la sfârșitul lui mai

de Tiberiu Safta
Marti, 14.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a anunțat oficial că va lansa, la sfârșitul lunii mai, o nouă versiune pentru Golf GTI, mai puternică. Debutul va avea loc în cadrul cursei de 24 de ore de la Nurburgring.

Constructorul german a anunțat pe pagina de LinkedIn a lui Thomas Schafer, CEO-ul Volkswagen, că va lansa o nouă versiune a lui Golf GTI. Detaliile despre noua versiune sunt limitate, însă aflăm că noua versiune va fi lansată în cadrul celebrei curse de 24 de ore de la Nurburgring. De altfel, data lansării a fost confirmată ca fiind 31 mai.

Cel mai probabil ar putea fi vorba despre Golf GTI Clubsport, o versiune mai puternică a lui Golf GTI, care primește un pachet aerodinamic mai agresiv și un motor cu putere mărită. De asemenea, având în vedere că anul acesta Golf a împlinit 50 de ani de existență, este posibil ca noua versiune Golf GTI să fie disponibilă și într-o ediție aniversară specială.

Așa cum spuneam, noua versiune mai puternică a lui Golf GTI va fi lansată în 31 mai.

via Volkswagen

Comentarii (4)

  • Golf GTI
    exceptional la vremea lui, astazi a ajuns sa fie un concept atat de depasit, incat nu mai are nicio relevanta, utilitate sau aplicabilitate.
    0 3
  • George Simion
    eu astept macar un GTH(hibrid plug-in).
    0 2
  • 50.000 Eur. Pt un golf. Yep, world gone dudu...
    1 0
  • Seriff
    @13:44 De ce e depasit?
    Electricele sunt depasite, sunt din ce in ce mai scumpe si autonomiile sunt la fel de penibile.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru