Volkswagen: Comenzi deschise pentru noile Golf GTI Clubsport și Golf R

de Alexandru Monenciu
Luni, 15.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță deschiderea comenzilor pentru noile Golf GTI Clubsport și familia Golf R, pe piața din Germania. Prețurile pornesc de la 48.075 de euro.

Noul Volkswagen Golf GTI Clubsport, cel mai puternic GTI din istoria mărcii, a debutat cu ocazia cursei de 24 de ore de la Nurburgring. Acesta oferă 300 CP și 400 Nm, suficient pentru a atinge o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h.

Pachetul opțional Race crește această valoare la 267 km/h. În standard, noul Golf GTI Clubsport vine echipat cu un diferențial față, cu alunecare limitată.

De partea cealaltă, clienții care doresc un Golf de performanță, dar echipat cu tracțiune integrală, pot alege unul dintre cele 3 variante: Golf R, Golf R Variant și Golf R Black Edition. Indiferent de alegerea făcută, primești 333 de cai putere, cu 14 CP mai mulți decât înainte.

În aceste condiții, suta de kilometri pe oră este atinsă în 4.6 secunde, sau 4.8 secunde dacă ne referim la Golf R Variant. La fel, viteza maximă este limitată la 250 km/h, dar pachetul R-Performance o crește la 270 km/h.

Volkswagen a deschis comenzile pentru noile modele de performanță, pe piața din Germania.

Dacă noul Golf GTI Clubsport pornește de la 48.075 de euro, pentru un Golf R trebuie să scoți din buzunare 53.795 de euro.

Dacă vrei varianta Golf R Variant, aceasta pornește de la 55.065 de euro. Ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă, noul Golf R Black Edition costă de la 58.440 de euro în sus.

via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru