VIDEO: Lando Norris, la volanul unui McLaren P1 construit din Lego

de Tiberiu Safta
Vineri, 13.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lando Norris, pilotul britanic de Formula 1, a parcurs un tur cu o mașină mai neobișnuită. Mai exact, pilotul McLaren a urcat la volanul unei mașini construite din piese Lego și a mers un tur pe circuitul Silverstone.

Lego și McLaren și-au unit forțele pentru a construi un exemplar special la vechiului hypercar P1. Noua mașină este construită aproape în totalitate din piese Lego și este chiar funcțională. Întreaga mașină este construită din 342.817 piese Lego. Pentru a construi această mașină, Lego s-a folosit de 393 de forme de piese diferite, dintre care 11 au fost create special pentru mașină.

Noul McLaren P1 construit din Lego este propulsat de nu mai puțin de 768 de motoare Lego, alimentate de o baterie reală. Practic, singurele piese care nu sunt construite din piese Lego sunt roțile, frânele, volanul și instrumentarul.

Pentru a demonstra că această mașină chiar funcționează, McLaren a organizat o sesiune specială de teste cu pilotul său de Formula 1 Lando Norris la Silverstone. Britanicul a urcat la volanul mașinii construite din piese Lego și a parcurs un singur tur pe acest circuit. Clipul cu turul lui Norris la volanul acestei mașini poate fi văzut mai jos.

via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru