Tesla Cybertruck a fost prezentat, oficial, sub formă de concept în 2019. Inițial, acest model trebuia să intre în fabricație încă din 2021. Însă, din cauza unor probleme tehnice în perioada de dezvoltare, alături de criza mondială de semiconductori și a pandemiei, care au afectat puternic industria auto, debutul producției lui Cybertruck a trebuit să fie amânat până în 2022.
Mai târziu, Tesla a anunțat că va întârzia cu încă un an producția camionetei electrice, astfel încât un Cybertruck de serie va debuta abia în 2023.
În ciuda acestei întârzieri, a apărut, deja, un material video cu versiunea de serie a pick-up-ului electric, filmată chiar de un angajat al companiei. Deși mașina prezentată în clipul video este doar un prototip, se pot observa câteva schimbări estetice față de conceptul prezentat în 2019.
Din materialul publicat se poate vedea că partea din față este mai scurtă față de concept, iar parbrizul are dimensiuni mai mari.
Tot pe parbriz se poate observa și ștergătorul mare, parcat în poziție verticală în partea din stânga. Bara față a fost redesenată, cu o priză de aer nouă, amplasată mai jos.Există speculații că modelul Cybertruck va avea și un portbagaj în partea din față. În părțile laterale sunt montate oglinzi vopsite în negru, iar ușile nu au mânere. Jantele sunt preluate de la Tesla Model 3 și sunt încălțate cu anvelope de teren.
via Insideevs
Corect că al viitorului dar al unuia fără suflet.
Elon e pe zi ce trece mai verde-n față om de paie al resetării transumaniste 6uild-6ack-6etter cu Neuralink și (mai ales) Starlink, dar percepția bizonimii evoluează, culmea, exact pe dos.
Dovada? - voturile negative ale adulatorilor oricărei abominații de stil, dacă-i Made in Tezla.
E o hidosenie, din fata pana-n spate. Doar cei din cultul Tesla vor spune altfel.
Unde sunt designerii anilor 50-60-70? Se faceau masini atat de frumoase. Daca ne luam dupa premiile de frumusete, majoritatea sunt din aceasta perioada romantica a industriei auto. Cum bine spune @ds, se merge totul pe unghiuri ascutite si linii drepte. Si daca ne uitam la modelele actuale, majoritatea seamana intre ele, nu se mai disting. Pacat...
Mai puţin abstract, aceasta înseamnă că suntem îndemnaţi (de fapt, împinşi), în mod cât se poate de perfid, să preţuim prioritar atributele lucrurilor (mai ales materiale) în dauna lucrurilor în sine, în spiritul “devizei” stabilite la Davos (recte “Nu veţi mai deţine nimic şi veţi fi fericiţi pentru asta!”).