VIDEO: Cum arată viitorul Tesla Cybertruck de serie

de Tiberiu Safta
Miercuri, 26.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Camioneta electrică Tesla Cybertruck va intra în producție în 2023. Cu toate acestea, a apărut deja un material video în care este dezvăluită versiunea de serie.

Tesla Cybertruck a fost prezentat, oficial, sub formă de concept în 2019. Inițial, acest model trebuia să intre în fabricație încă din 2021. Însă, din cauza unor probleme tehnice în perioada de dezvoltare, alături de criza mondială de semiconductori și a pandemiei, care au afectat puternic industria auto, debutul producției lui Cybertruck a trebuit să fie amânat până în 2022.

Mai târziu, Tesla a anunțat că va întârzia cu încă un an producția camionetei electrice, astfel încât un Cybertruck de serie va debuta abia în 2023.

În ciuda acestei întârzieri, a apărut, deja, un material video cu versiunea de serie a pick-up-ului electric, filmată chiar de un angajat al companiei. Deși mașina prezentată în clipul video este doar un prototip, se pot observa câteva schimbări estetice față de conceptul prezentat în 2019.

Din materialul publicat se poate vedea că partea din față este mai scurtă față de concept, iar parbrizul are dimensiuni mai mari.

Tot pe parbriz se poate observa și ștergătorul mare, parcat în poziție verticală în partea din stânga. Bara față a fost redesenată, cu o priză de aer nouă, amplasată mai jos.

Există speculații că modelul Cybertruck va avea și un portbagaj în partea din față. În părțile laterale sunt montate oglinzi vopsite în negru, iar ușile nu au mânere. Jantele sunt preluate de la Tesla Model 3 și sunt încălțate cu anvelope de teren.

via Insideevs

Comentarii (10)

  • spectaculos, zici ca e un vehicul selenar, cu caroserie din aluminiu brut, nevopsit
    8 21
  • Arata ca un tomberon!
    27 9
  • netam-nissan
    Nu doar arată ca... chiar este un tomberon sau mai degrabă un sicriu.
    Corect că al viitorului dar al unuia fără suflet.
    30 7
  • Ce hidoșenie! Te dor ochii. În ultimul timp am observat că foarte multe mărci apelează numai la riglă și echer pentru desen. Nu tu un colț mai rotunjit, o aripă desenată cu talent, o capotă cu stil. Zici că sunt desenate după F117 Nighthawk ca să nu le detecteze radarul.
    24 7
  • In timp ce Teslele normale arata a masini, chestia asta arata a visele umede ale unui adolescent intarziat. Succes! celor care-si vor da banii pe asemenea caragioslacuri. Spatele ce cel mai "reusit" :)) Arata ca o lada de scule :)))
    21 8
  • O sa se taie porumbeii in muchiile masinii asteia. Doamne ce hidosenie. Viitorul suna bine, de vazut se vede rau.
    15 6
  • Vrăjeala cu ”scăpatu de poze” văd că-i place și așa-zisului vizionar Musk.
    Elon e pe zi ce trece mai verde-n față om de paie al resetării transumaniste 6uild-6ack-6etter cu Neuralink și (mai ales) Starlink, dar percepția bizonimii evoluează, culmea, exact pe dos.
    Dovada? - voturile negative ale adulatorilor oricărei abominații de stil, dacă-i Made in Tezla.
    30 6
  • Prototipul asta e doar pt marketing. Masina asta nu va fi fabricata, cel putin nu asa cum arata acum. Nu va primi aprobari nici de la americani si nici de la europeni. Sunt curios cum vor trece crash-testele, in special cele pentru protectia pietonilor.

    E o hidosenie, din fata pana-n spate. Doar cei din cultul Tesla vor spune altfel.

    Unde sunt designerii anilor 50-60-70? Se faceau masini atat de frumoase. Daca ne luam dupa premiile de frumusete, majoritatea sunt din aceasta perioada romantica a industriei auto. Cum bine spune @ds, se merge totul pe unghiuri ascutite si linii drepte. Si daca ne uitam la modelele actuale, majoritatea seamana intre ele, nu se mai disting. Pacat...
    20 5
  • Ps. Cred ca domnu ielon muska e un pic roman ,alta explicatie nu am de-a scos pe piata un alambic de tuica pe patru roti! Daca se aproba in Europa o cumpar eu si va invit pe toti la o cinzeaca!
    9 4
  • inexorabil
    @raduvlase, “simptomele” pe care le descrii sunt tipice “pandemiei” de…tehnologism (alias părintele freneziei transumaniste). Putem însă să facem corelaţii: cum lucrurile actuale tind să se “interconecteze” într-o veritabilă Reţea Globală (cum altfel decât energofagă? – consumând, cu nesaţ, inclusiv oameni, mai precis suflete umane), deconstructivismul (cu precădere prin prismă lingvistică – a se vedea semnificaţia “novlimbii” – şi arhitecturală) vine ca suport ideal de afirmare praxiologică a tehnologismului. În ansamblu, obţinem panorama…hipermodernităţii, deloc paradoxal forma finală dinaintea…imploziei (tradusă ca penurie generalizată, asociată cu epoca lui Antihrist şi controlată abil de acesta).

    Mai puţin abstract, aceasta înseamnă că suntem îndemnaţi (de fapt, împinşi), în mod cât se poate de perfid, să preţuim prioritar atributele lucrurilor (mai ales materiale) în dauna lucrurilor în sine, în spiritul “devizei” stabilite la Davos (recte “Nu veţi mai deţine nimic şi veţi fi fericiţi pentru asta!”).
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru