Versiuni noi pentru Ford Transit Custom Nugget: variantă cu ampatament lung și versiune de teren

de Tiberiu Safta
Joi, 29.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a pregătit două versiuni noi pentru campervan-ul său Transit Custom Nugget. Acest model este acum disponibil într-o variantă cu ampatament alungit, dar și în versiunea de teren Active.

Constructorul american a lansat două versiuni noi pentru Transit Custom Nugget, un camper disponibil exclusiv pe piața europeană. Astfel, campervan-ul Ovalului Albastru primește, pe de-o parte, o variantă nouă cu ampatament alungit și pe cealaltă parte o versiune de teren, numită Active.

Varianta cu ampatament alungit mărește spațiul în interior, în special în zona bucătăriei mobile. Tot aici este montat și un dulap mai mare.

Între timp, versiunea de teren Active primește o grilă nouă, elemente de protecție negre în zona aripilor laterale, stopuri LED în standard și jante de 17 inch cu un design nou. Alături de acestea, noua versiune Active primește și tapițerie rezistentă la apă și mai durabilă față de celelalte versiuni, precum și un ecran tactil mare de unde pot fi monitorizate și controlate mai multe funcții importante ale mașinii.

Ambele versiuni noi sunt disponibile cu două motorizări. Astfel, avem un motor diesel EcoBlue de 2.0 litri și 170 de cai putere, cuplat la o cutie automată cu 8 trepte, precum și un motor hibrid PHEV de 2.5 litri care dezvoltă 233 de cai putere.

Bateria care alimentează motorul electric are o capacitate de 11.8 kWh.

Noile versiuni ale lui Ford Transit Custom Nugget vor fi prezentate oficial în cadrul Salonului de Rulote de la Dusseldorf, în Germania.

via Ford

Comentarii (2)

  • misto intr.o lume ideala..
    in realitate sunt niste corturi pe roti ceva mai extravagante cu care te impotmolesti in prima balta si care costa cat o garsoniera sau apt cu 2 camere, depinde de oras
    7 2
  • Doar pentru puțini. Trebuie să-ți placă acest gen de vacanțe care nu are nimic de a face cu resorturi all inclusiv. Sunt și camping-uri impecabile și foarte bine puse la punct și nu in ultimul rând destul de scumpe.
    Pe lângă cele menționate, o asemenea soluție pentru campare este destul de scumpă față o rulotă de exemplu. Dar la o comparație fiecare are plusuri si minusuri, așa ca cine vrea vacanțe “active” și-și permite o asemenea achiziție… are opțiuni ;)
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru