Versiune Lego pentru Ford GT: pachetul conține 1466 de piese

de Tiberiu Safta
Marti, 03.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Supercar-ul american Ford GT este disponibil și într-o versiune Lego Technic. Macheta este realizată la scara 1:12 și este compusă din 1466 de piese.

Ford GT, supercar-ul Ovalului Albastru, este pe cale să fie retras din producție. În această perioadă vor fi asamblate ultimele exemplare ale modelului de înaltă performanță. Pentru a marca sfârșitul său, Ford a dezvăluit o versiune extremă pentru circuit la finele anului trecut. Aceasta va fi produsă în doar 67 de exemplare.

Acum, Ford GT va fi disponibil și sub forma unei machete Lego. Noul model în miniatură este realizat la scara 1:12, iar pachetul conține în total 1466 de piese. Bineînțeles, motorul V6 EcoBoost de 3.5 litri replicat în miniatură este funcțional. Pe mașina reală, acest propulsor livrează 669 de cai putere.

Odată finalizată macheta, aceasta măsoară 39 de centimetri în lungime, 18 centimetri în lățime și 9 centimetri în înălțime. Noul set va fi disponibil în magazinele retail începând din aprilie.

via Lego

Comentarii (1)

  • Chevyrolet
    Arată bine, deși pe alocuri e puțin ciudată. Îmi place că LEGO face din ce în ce mai multe modele Technic (și nu numai) cu licență.
    Aștept și Peugeot 9x8.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru