Vânzări BMW XM în România: 39 de exemplare vândute în prima jumătate a lui 2024

de Tiberiu Safta
Luni, 29.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În primele 6 luni ale lui 2024, BMW XM a fost vândut în 39 de exemplare pe piața din România. SUV-ul de performanță este disponibil în 3 variante de putere, iar prețul de pornire este de 126.900 de euro.

BMW România a dezvăluit date noi despre vânzările modelului exclusivist XM pe piața noastră. Astfel, SUV-ul de performanță dezvoltat integral de divizia BMW M și-a găsit 39 de clienți pe piața din România în primele 6 luni ale lui 2024.

Pe piața din țara noastră, BMW XM este disponibil în 3 versiuni diferite, în ceea ce privește puterea motorului. Versiunea de bază, numită XM 50e, primește un propulsor hibrid de 476 de cai putere. Urmează apoi versiunea intermediară, botezată simplu XM, care aduce un motor V8 hibrid de 653 de cai putere. La final, mai există și versiunea XM Label, care este și cea mai puternică versiune. Aceasta primește un motor de 748 de cai putere.

Dintre cele 39 de exemplare livrate în România de la începutul anului până la sfârșitul lunii iunie, 17 exemplare au reprezentat versiunea de top XM Label. La rândul său, dintre cele 17 exemplare XM Label, 5 bucăți au fost reprezentate de versiunea exclusivistă Label Red, care oferă elemente de personalizare suplimentare.

În 2023, BMW XM a fost cel mai bine vândut model al diviziei BMW M pe piața din România. În total au fost vândute 55 de exemplare ale SUV-ului de performanță pe piața noastră, anul trecut.

BMW XM pornește de la 126.914 euro în România.

via BMW

Comentarii (6)

  • Ediția specială Label Red, pleacă de la 220.000 și sunt doar 500 de exemplare în toată lumea. În România circulă 5 dintre ele, adică 1% din producție.
    În orice țară civilizată fiscul s-ar interesa discret de soarta ta. La noi nu este cazul...
    6 3
  • Adrian
    Poate s.a interesat. Trebuie sa fie ceva public, pe scandal?
    3 3
  • Dizăl Rulz Forevăr
    Cum adică cel mai bine vândut model M??
    2 2
  • Trilulilu
    Cea mai urâtă mașină din gama BMW alături de seria 7
    5 2
  • Pai doar la mine prin satuc am vazut cel putin 4 XM cu numere diferite, ce-i drept erau in trecere
    0 0
  • Oare cum or fi rezolvat cu drepturile de autor?
    BMW XM si Citroen XM.
    Mai sunt destule cazuri pe tema asta, chiar celebrul Porsche 911, care trebuia sa fie 901.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru