Toyota va produce 10 milioane de vehicule in 2008
- Printeaza
- Comenteaza
- Trimite pe:
Liderii de pe piata auto mondiala au anuntat ca au aceasta tinta in 2008.
Toyota, primul producator auto la nivel mondial, a anuntat funizorii de componente auto ca intentioneaza sa produca peste zece milioane de vehicule in 2008.
Niponii anticipeaza cresteri ale vanzarilor in SUA si pe pietele emergente, inclusiv in China, pe fondul tendintei de majorare a cererii pentru vehiculele grupului, recunoscute pentru eficienta consumului de combustibili.
Principalul constructor auto japonez are ca obiectiv producerea a 10,4 milioane de vehicule in 2008, la nivel de grup, fata de 9,74 milioane de unitati planificate pentru acest an. Cresterea capacitatii de productie este consemnata la nivelul a 6 procente.
Adauga un comentariu
Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Ultimele stiri din Industrie
-
Tesla a emis o rechemare pentru aproape 700.000 de modele în Statele Unite ale Americii, din cauza unei probleme cu indicatorul de presiune a anvelopelor. (21.12)
-
După mai multe luni de incertitudine, Volkswagen a ajuns într-un final la un acord cu sindicatul IG Metall. Prin urmare, producătorul nu va mai fi nevoit să închidă fabricile din Germania. (21.12)
-
Primul exemplar Alfa Romeo 33 Stradale a fost livrat, respectând promisiunea mărcii italiene de a livra primul model 17 decembrie. Proiectul a fost lansat în timpul Marelui Premiu de F1 de la Monza din 2022. (20.12)
- Skoda Kylaq a intrat în producția de serie în India. Preț de pornire, 8.700 de euro
- STUDIU: Doar 1% din proprietarii de mașini electrice ar reveni la termice
- Dacia: 10.000 de comenzi înregistrate, în 2024, pe platforma de vânzări online
- BMW: Toate modelele diesel, produse în Germania, alimentate inițial cu ulei vegetal hidrotratat
- Honda Prelude se întoarce. Din 2026 și în Europa
Intrebari & Raspunsuri
Close
Inchide notificarea pentru
era evident o ironie, nu incepeti cu polemici...
E bine sa existe o omogenitate pe piata, ce-i prea mult strica