Toyota Supra nu va fi retras, nici după sfârșitul producției lui BMW Z4

de Tiberiu Safta
Joi, 17.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un oficial al mărcii japoneze a confirmat că Toyota nu are în plan să retragă prea curând modelul Supra din producție. Modelul de performanță va continua să fie oferit chiar și în situația în care BMW decide să renunțe la Z4, un model apropiat din punct de vedere tehnic cu Supra.

Fanii Toyota, în special cei ai modelului Supra, pot răsufla ușurați. Modelul de performanță al mărcii japoneze va rămâne în producție pentru multă vreme de acum înainte, potrivit unui oficial al mărcii. Mai devreme în acest an, au apărut zvonuri că Toyota Supra ar putea fi retras din producție până în 2026. De aceeași soartă s-ar putea lovi și BMW Z4, model foarte apropiat din punct de vedere tehnic cu Supra.

Ca răspuns la aceste zvonuri, Sean Hanley, vicepreședintele departamentului de vânzări, marketing și operațiuni de franciză din cadrul filialei Toyota Australia, a confirmat că Supra va rămâne în producție chiar și în situația în care BMW decide să retragă modelul Z4 de pe piață. Practic, soarta lui Supra este în totalitate în mâinile Toyota.

„Nu există niciun plan de a retrage brand-ul Supra în această companie auto. Eu știu asta”, a declarat Sean Hanley. „BMW nu este Toyota. Noțiunea că Supra se retrage este pur speculativă și ca să fiu sincer, nu am nicio așteptare, stând aici astăzi, ca brand-ul Supra să dispară”, a mai adăugat oficialul mărcii.

Chiar dacă Toyota Supra va rămâne în producție în viitorul apropiat, noul model ar putea primi un design nou în curând.

Detalii despre potențialele schimbări estetice nu au fost divulgate.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru