Toyota pregătește o versiune de performanță pentru SUV-ul de lux Century

de Tiberiu Safta
Joi, 22.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota va lansa în viitorul apropiat o versiune de performanță pentru SUV-ul său de lux Century. Noul model va fi botezat Century GRMN.

Toyota Century este etalonul mărcii japoneze și este un SUV de lux care este vândut doar pe piețele din Japonia și China. Cel mai luxos model al constructorului nipon va primi foarte curând o versiune de performanță, botezată Century GRMN.

Un astfel de exemplar există deja, însă este construit special pentru Akio Toyoda, șeful mărcii japoneze. Astfel, versiunea de performanță a SUV-ului nu va mai fi doar un exemplar unicat, ci un model de serie care ar urma să fie disponibil în numere limitate.

Pentru moment, nu se cunosc date tehnice despre noul model. Versiunea obișnuită a lui Century SUV primește un motor V6 hibrid cu încărcare la priză, care dezvoltă 412 cai putere și care este cuplat la o cutie CVT. Este de așteptat ca versiunea GRMN să ofere mai multă putere și chiar să primească un motor mai mare.

Toyota nu a confirmat, deocamdată, data lansării viitorului Century SUV GRMN.

via Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru