Toyota lansează ediția specială Supra Matte White Edition. Disponibilă doar în Japonia, prin tragere la sorți

de Tiberiu Safta
Joi, 21.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat imagini oficiale cu o nouă ediție specială pentru Supra. Aceasta se numește Matte White Edition și este disponibilă exclusiv în Japonia. Doar 50 de exemplare vor fi produse.

Constructorul japonez a lansat o nouă ediție specială pentru Supra, numită Matte White Edition. Noul model este disponibil doar în Japonia și, așa cum sugerează numele, este vopsit într-o culoare albă Matte Avalanche White Metallic.

Mașina va fi livrată într-un mod mai neobișnuit, deoarece noua ediție specială este disponibilă doar prin loterie. Cei care își doresc această mașină vor trebui să se înscrie pe site-ul mărcii între 20 iulie și 21 august.

La interior, scaunele sunt îmbrăcate în piele vopsită în bej, la fel și volanul și consola centrală. Noua ediție specială se bazează pe modelul Supra RZ, ceea ce înseamnă că primește o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, cuplată la un motor de 3.0 litri.

Toyota va produce doar 50 de exemplare ale acestui model, toate pentru piața din Japonia.

via Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru