Tesla Model Y, acum și în versiune cu 7 locuri. Start de la 54.500 euro în România

de Tiberiu Safta
Marti, 15.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla Model Y este acum disponibilă și într-o versiune cu 7 locuri pe piața din România. În țara noastră, noua versiune a modelului electric pleacă de la 54.500 de euro.

Constructorul american de mașini electrice a deschis oficial comenzile pentru noua versiune cu 7 locuri a lui Tesla Model Y pe piața din România. Noua versiune cu 3 rânduri de scaune a modelului electric oferă acum un portbagaj cu o capacitate de 363 de litri cu toate scaunele ridicate. Odată rabatat al treilea rând de scaune, capacitatea portbagajului crește până la 753 de litri.

Noua versiune cu 7 locuri a lui Tesla Model Y este disponibilă doar în configurația Long Range cu tracțiune integrală. Asta înseamnă o accelerație de la 0 la 100 km/h în 5 secunde și o autonomie de 533 de kilometri în regim WLTP.

Pe piața din țara noastră, noua Tesla Model Y cu 7 locuri pleacă de la 54.490 euro.

via Tesla

Comentarii (6)

  • Întrebarea e: având plafonul plonjat, care e înălțimea maximă pe care o pot avea pasagerii de pe ultimele locuri? Din poze as zice 150cm.
    8 1
  • matei cel noob intrebarea e cine cumpara rahatul asta?
    6 7
  • Trilulilu
    1.5m este mult. Mai degrabă 1.2m.
    Au mai bifat ceva doar la nivel de marketing, aducând în vederea celor ce fac recenzii produsele Tesla.
    0 0
  • deputy
    nimic nou. versiunea asta este demult disponibila in US...
    0 0
  • Este o opțiune, nu te obliga nimeni dacă nu vrei. Ce văd ciudat este de ce doar la long range. Dacă preponderent vrei drumuri lungi atunci mai pui și un bagaj ceva. Aceste locuri suplimentare sunt pentru distanțe scurte adică prin oraș atunci când vecinii colaborează și-și duc copiii prin rotație la școală etc.
    4 0
  • Pana si pigmeii vor da cu capul de plafon
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru