Yaris cross

Joi, 06 Iunie | Economic

Toyota Yaris Cross, cel mai bine vândut SUV subcompact în Europa, în primele 5 luni

Toyota Yaris Cross a fost cel mai bine vândut SUV din segmentul B în Europa, în primele 5 luni. Modelul japonez a fost mai bine vândut chiar și decât Volkswagen T-Roc, care a dominat acest segment în ultimii ani.
Marti, 21 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota Yaris Cross: versiune hibridă nouă cu 132 CP

Toyota a lansat o versiune actualizată pentru crossover-ul Yaris Cross. Cea mai mare noutate este o nouă versiune hibridă mai puternică, de 132 de cai putere.
Miercuri, 31 August 2022 | Modele noi

Noua Toyota Yaris Cross GR Sport debutează în Europa. Motor hibrid cu 116 CP

Noua Toyota Yaris Cross GR Sport debarcă în Europa la aproape o lună de la debutul pe piața din Japonia. Modelul nipon este disponibil cu o singură motorizare, hibrid, capabilă de 116 cai putere.
Miercuri, 27 Octombrie 2021 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Ford Mustang Mach-E, 4 stele pentru Hyundai Bayon

Organizația Euro NCAP a publicat rezultatele noilor teste de siguranță. În cea mai recentă sesiune au fost testate modele precum Ford Mustang Mach-E, Hyundai Ioniq 5, Hyundai Tucson, Hyundai Bayon și Toyota Yaris Cross.
Miercuri, 04 August 2021 | Intern

Prețuri Toyota Yaris Cross în România: start de la 17.200 de euro

Noua Toyota Yaris Cross este disponibilă pentru pre-comandă și în România. Clienții au la dispoziție chiar și o motorizare hibrid, dar mai ales tracțiune integrală.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | General

Fără versiune de performanță: Toyota nu plănuiește un Yaris Cross semnat de divizia Gazoo Racing

Toyota Yaris Cross, SUV-ul de segment mic prezentat în primăvara acestui an, nu va primi o versiune de performanță. În acest moment, divizia Gazoo Racing oferă doar câteva accesorii de caroserie pentru Yaris Cross.
Luni, 31 August 2020 | Modele noi

Divizia Gazoo Racing oferă accesorii pentru Toyota Yaris Cross: sistem de evacuare cu terminații duble și protecții suplimentare

Divizia Gazoo Racing a pregătit câteva accesorii opționale pentru Yaris Cross. SUV-ul este disponibil deja pe piața din Japonia și poate fi comandat cu protecții suplimentare pentru spoilerul frontal și portiere, dar și cu un sistem de evacuare cu două terminații.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Industrie

Toyota a demarat producția noului motor pe benzină de 1.5 litri la uzina din Polonia: propulsorul este parte componentă a sistemului hibrid folosit pe Yaris și Yaris Cross

Uzina Toyota din Jelcz-Laskowice, Polonia, a început producția motorului pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri. Propulsorul face parte din sistemul hibrid de propulsie pregătit de constructorul nipon pentru noile Yaris și Yaris Cross.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota a prezentat noul Yaris Cross: modelul producătorului nipon are tracțiune integrală și sistem hibrid de propulsie

Toyota a publicat primele fotografii și informații referitoare la noul Yaris Cross. SUV-ul de clasă mică va fi disponibil începând cu vara anului viitor și va fi echipat cu un sistem hibrid de propulsie. Niponii vor oferi și o variantă cu tracțiune integrală.

Tag-uri similare

Toyota, Toyota Yaris, SUV Toyota, yaris cross, toyota yaris cross, suv mic toyota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru