Spark

Luni, 03 August 2020 | Intern

Serviciul de car-sharing Spark se extinde: flotă de 400 de unități Renault Zoe în București

Serviciul de car-sharing Spark își extinde flota din țara noastră cu 400 de unități din noua generație Renault Zoe. Astfel, parcul auto disponibil clienților din București trece de 550 de mașini electrice.
Vineri, 17 Iulie 2020 | Intern

Serviciul de car-sharing Spark se extinde: flotă de 100 de mașini electrice Skoda Citigoe iV în București

Serviciul de car-sharing Spark s-a extins cu o flotă de 100 de mașini electrice Skoda Citigoe iV și ajunge astfel la un parc auto de 170 de mașini electrice. Clienții mai pot conduce BMW i3, Renault Zoe și Nissan Leaf.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Intern

Noutăți la serviciul de car-sharing Spark: BMW i3 a fost inclus în gama de modele, iar prețurile au fost micșorate pentru luna noiembrie

Serviciul de car-sharing Spark a inclus BMW i3 în gama de modele, iar prețurile au fost micșorate pentru toată luna noiembrie și încep de la 0.7 lei pe minut pentru Renault Zoe.
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Intern

Serviciul de car-sharing Spark s-a lansat în România: prețurile încep de la 1.2 lei pe minut, iar flota este formată din Nissan Leaf și Renault Zoe

Serviciul de car-sharing Spark s-a lansat miercuri pe piața din România cu o flotă de 50 de unități Nissan Leaf și Renault Zoe. Prețurile încep de la 1.2 lei pe minut.
Joi, 04 Iulie 2019 | Intern

Un nou serviciu de car-sharing în România: Spark va folosi doar mașini electrice și se lansează în 10 iulie

Serviciul de car-sharing Spark se va lansa în România în 10 iulie și va avea o flotă formată exclusiv din mașini electrice. În prezent, serviciul este disponibil în Bulgaria și Lituania.
Miercuri, 31 Iulie 2013 | Modele noi

Chevrolet va lansa viitorul Spark în 2015

Lansarea următoarei generaţii a lui Chevrolet Spark a fost programată pentru 2015, spune o sursă din cadrul sindicatului GM din Coreea de Sud, citată de Reuters.
Joi, 14 Februarie 2013 | Modele noi

Chevrolet Spark electric vine la Geneva în versiunea de serie

Chevrolet va aduce la Geneva versiunea de serie a lui Spark EV în premieră europeană. Aceasta dezvoltă 130 CP şi 540 Nm, iar americanii promit cea mai bună autonomie din segment.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Chevrolet a lansat la Paris Spark facelift, Orlando Turbo şi noul Trax

Salonul Auto de la Paris a adus în standul Chevrolet un facelift pentru Spark, o motorizare nouă pentru Orlando şi modelul Trax, noul crossover de segment B al constructorului american.
Joi, 12 Aprilie 2012 | Industrie

Europa: Cotă de piaţă record pentru Chevrolet în primul trimestru al anului

Divizia europeană a mărcii Chevrolet sărbătoreşte cel mai bun prim trimestru din istorie, având o cotă de piaţă record, de 1.36 procente. Vânzările Chevrolet în Europa au crescut cu 7.8 procente în primul trimestru al anului.
Luni, 14 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Chevrolet Spark rupe barierele şi intră pe piaţa din SUA

Spark, cel mai mic model din gama Chevrolet, va debuta şi pe piaţa din Statele Unite ale Americii, urmând să fie prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles.
Vineri, 28 Octombrie 2011 | Modele noi

Chevrolet Spark electric devine cea mai puternică versiune a modelului de oraş: 114 CP

Versiunea electrică a lui Chevrolet Spark, care va fi lansată peste doi ani, va deveni cea mai puternică variantă de motorizare din gama oferită de constructorul american.
Duminica, 24 Iulie 2011 | Economic

Chevrolet obţine vânzări record în primul semestru al lui 2011

Constructorul american Chevrolet a reuşit să vândă 2.35 de milioane de automobile în întreaga lume în primul semestru al lui 2011.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Mai 2011 | Intern

Chevrolet a donat două Spark-uri organizaţiei SOS Satele Copiilor din Bucureşti

Chevrolet îşi aniversează centenarul prin donarea a 100 de automobile organizaţiei SOS Satele Copiilor. În România, organizaţia va primi 4 automobile Chevrolet, două fiind livrate în Bucureşti.
Miercuri, 13 Aprilie 2011 | Modele noi

INDIA: Chevrolet a creat cel mai performant motor diesel din clasa sa

Piaţa din India va primi cel mai puternic motor diesel de un litru din lume. Motorul va fi oferit pe Chevrolet Beat (Spark) şi dezvoltă 100 Nm încă de la 1.250 rpm. Deocamdată, doar indienii se vor bucura de el, deoarece respectă doar normele Euro 4.
Marti, 21 Decembrie 2010 | Intern

SONDAJ: 70% din maşinile din România au o vechime mai mică de şase ani

Potrivit unui sondaj realizat de Chevrolet, românii îşi spală maşinile cel mai des din regiunea noastră şi 70% dintre respondenţi conduc maşini mai noi de şase ani.
Marti, 30 Noiembrie 2010 | Modele noi

Chevrolet ar putea introduce transmisii CVT pentru modelele compacte şi mini

Chevrolet Cruze, Aveo şi Spark ar putea primi transmisii cu variaţie continuă în termen de doi ani. Noile transmisii vor reduce consumul de carburant al modelelor GM.
Sambata, 09 Octombrie 2010 | General

Chevrolet Spark va debuta în Australia sub sigla Holden

Chevrolet Spark, micuţul model de oraş al americanilor, va debuta pe piaţa din Australia sub numele de Holden Barina. Acesta va putea fi admirat pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Sidney.
Duminica, 13 Iunie 2010 | Modele noi

Chevrolet Spark devine Safety Car în WTCC

Micuțul model de oraș Chevrolet Spark va deveni Safety Car în Campionatul Mondial de Turisme. Acesta a primit un nou propulsor de 1.4 litri și 140 de cai putere.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Industrie

Chevrolet vrea sa vanda un milion de unitati anual in Europa pana in 2015

Americanii de la GM vor sa creasca vanzarile Chevrolet in Europa cu peste 500.000 de unitati pe an pana in 2015. Aceasta tinta este cel putin ambitioasa daca luam in vedere faptul ca acestia au vandut 425.000 de unitati in 2009 pe piata europeana.
Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Modele noi

Chevrolet a dezvaluit o versiune electrica a lui Spark

Chevrolet va lansa in 2010 primul vehicul electric cu patru usi din India. Modelul se numeste e-Spark si este construit pe o versiune restilizata subtil a generatiei precedente a lui Spark.

Tag-uri similare

Renault, Opel, GM, vanzari, Chevrolet, General Motors, productie, Salon Auto, teste, Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru