Sergio Perez

Sambata, 14 Martie 2015 | Formula 1

Hamilton va pleca din pole position în prima cursă a sezonului din Australia

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pe circuitul de la Melbourne în faţa coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg, în timp ce Williams a câştigat lupta echilibrată cu Ferrari pentru locul trei pe grila de start.
Sambata, 14 Martie 2015 | Formula 1

Australia, antrenamente 3: Hamilton, cel mai rapid. Red Bull, doar 16 tururi parcurse

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Australia, în care Sebastian Vettel a ocupat locul doi pentru Ferrari în faţa lui Nico Rosberg.
Vineri, 13 Martie 2015 | Formula 1

Australia, antrenamente 2: Rosberg l-a învins încă o dată pe Hamilton

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente libere de la Melbourne şi l-a învins cu numai o zecime de secundă pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Vineri, 13 Martie 2015 | Formula 1

Australia, antrenamente 1: Mercedes a dominat sesiunea

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au dominat prima sesiune de antrenamente libere din Australia, în timp ce piloţii Sauber şi Manor nu au ieşit din garaje.
Joi, 12 Martie 2015 | F1 TOP

Avancronică Australia - start în noul sezon de Formula 1

Cursa de la Melbourne are potenţialul de a oferi prima imagine a performanţelor echipelor, însă circuitul australian semi-permanent este recunoscut pentru numeroasele surprize produse în ultimii ani.
Miercuri, 11 Martie 2015 | F1 TOP

10 motive să urmăreşti sezonul 2015 al Formulei 1

Lupta pentru titlu dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, evoluţia lui Sebastian Vettel la Ferrari, revenirea lui Fernando Alonso la McLaren, dar şi perspectivele lui Max Verstappen, cel mai tânăr pilot din istorie, sunt doar câteva dintre cele motivele pentru care merită să urmăreşti sezonul 2015 al Formulei 1.
Duminica, 01 Martie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 4: Williams încheie testele de iarnă pe prima poziţie

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid pentru Williams în ultima zi de teste din această iarnă şi i-a devansat pe Sebastian Vettel şi Felipe Nasr.
Sambata, 28 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 3: Hamilton menţine Mercedes pe primul loc

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în a treia zi de teste de la Barcelona şi a fost urmat în clasament de Felipe Massa şi Kimi Raikkonen.
Vineri, 27 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 2: Rosberg, cel mai rapid cu pneuri soft

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua zi de teste de la Barcelona şi i-a surclasat pe Valtteri Bottas şi Felipe Nasr.
Joi, 26 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 1: Williams, pe primul loc. Mercedes şi McLaren, afectate de defecţiuni tehnice

Felipe Massa a stabilit cel mai bun timp pentru Williams în prima zi de teste de la Barcelona, în care Mercedes şi McLaren nu au rulat în cursul după-amiezii din cauza unor defecţiuni la sistemul MGU-K şi, respectiv, în urma unei scurgeri la sistemul hidraulic.
Joi, 26 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronica F1 2015: Force India - necunoscuta de pe grila de start

Force India este echipa care a lansat cel mai târziu noul monopost, motiv pentru care potenţialul echipei este incert, mai ales că participă la numai trei zile de teste.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică teste Barcelona 2: ultimele pregătiri pentru noul sezon

Adevărata formă a celor de la Williams şi cursa contra-cronometru a celor de la McLaren pentru îmbunătăţirea fiabilităţii sunt punctele de referinţă ale ultimei sesiuni de teste premergătoare noului sezon.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 23 Februarie 2015 | Formula 1

Cinci lucruri de reţinut după primele teste de la Barcelona

Mercedes rămâne echipa de referinţă şi în sezonul 2015, însă Ferrari ar putea progresa la statutul de cel mai important rival în detrimentul celor de la Red Bull Racing. În schimb, McLaren are numeroase probleme din cauza motorului furnizat de Honda.
Duminica, 22 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 4: Grosjean, cel mai bun timp. Programul McLaren, afectat de accidentul lui Alonso

Romain Grosjean a stabilit cel mai bun timp în ultima zi de teste de la Barcelona, în timp ce McLaren a avut parte de noi probleme după accidentul suferit de Fernando Alonso.
Duminica, 22 Februarie 2015 | Formula 1

Alonso, transportat la spital în urma unui accident suferit în testele de la Barcelona

Fernando Alonso a suferit un accident în testele de la Barcelona după ce a lovit un zid amplasat în virajul patru. Pilotul echipei McLaren a fost transportat la spital pentru analize suplimentare, însă acestea au demonstrat că nu a suferit niciun fel de leziune.
Sambata, 21 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 3: Maldonado, cel mai rapid. Noi defecţiuni tehnice pentru McLaren

Pastor Maldonado a stabilit cel mai bun timp pentru Lotus în a treia zi de teste de la Barcelona, în timp ce McLaren a suferit o defecţiune tehnică la noua componentă utilizată pentru sistemul MGU-K al unităţii de propulsie furnizată de Honda.
Vineri, 20 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 2: Ricciardo, cel mai bun timp

Daniel Ricciardo a efectuat o simulare de cursă pentru Red Bull şi a stabilit cel mai bun timp în a doua zi de teste de la Barcelona, în care inclusiv Mercedes s-a concentrat pe stinturi lungi.
Vineri, 20 Februarie 2015 | Formula 1

Red Bull înregistrează progrese în a doua zi de teste de la Barcelona

Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun timp în dimineaţa celei de-a doua zile de teste de la Barcelona şi a fost la numai două tururi de recordul de tururi.
Joi, 19 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 1: Maldonado, cel mai rapid într-o zi plină de evenimente

Pastor Maldonado a stabilit cel mai bun timp în prima zi de teste de la Barcelona, în care Mercedes şi McLaren s-au confruntat cu diverse probleme, iar Felipe Nasr şi Susie Wolff s-au acroşat pe circuit.
Joi, 19 Februarie 2015 | Formula 1

McLaren renunţă la prima zi de teste de la Barcelona din cauza unei defecţiuni la motorul Honda

McLaren a fost nevoită să abandoneze prima zi de teste de la Barcelona din cauza unei probleme la motor, iar componentă în cauza va fi înlocuită abia sâmbătă.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, McLaren, Lotus, Williams, Red Bull Racing, Lewis Hamilton, Force India, Sebastian Vettel, Toro Rosso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru