Paceman

Luni, 14 Martie 2022 | Modele noi

Mini ar putea readuce la viață modelul Paceman sub forma unui crossover electric

Potrivit publicației britanice Car Magazine, Mini va readuce la viață numele Paceman în 2024. Noul model va fi un crossover electric cu 5 uși. Vechiul Paceman, un crossover cu 3 uși, a fost produs între 2013 și 2016.
Joi, 25 Iunie 2015 | Modele noi

Mini va renunța și la Paceman, pe lângă Coupe și Roadster

Mini se pregătește de o restructurare a gamei, iar aceasta include eliminarea a trei modele din ofertă. Pe lângă Coupe și Roadster, Mini va renunța și la Paceman în viitorul apropiat.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mini reduce gama la cinci modele şi anunţă intenţia lansării unui vehicul electric

După ce au anunţat că vor renunţa la Coupe şi la Roadster, oficialii Mini declară că vor schimba strategia gamei şi se vor concentra pe cinci modele cheie.
Duminica, 27 Aprilie 2014 | Concepte

Mini Paceman Adventure - studiu de design pentru un pick-up marca Mini

Mini a prezentat oficial un concept de automobil pick-up bazat pe modelul Paceman. Este un concept creat de către designerii juniori și profesorii de la departamentul de design BMW.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

Mini Paceman facelift: imagini şi informaţii oficiale

Englezii de la Mini au restilizat şi fratele de platformă la lui Countryman, modelul Paceman. Modificările aplicate de facelift sunt la fel de subtile ca în cazul lui Countryman.
Luni, 27 Mai 2013 | General

Roberto Cavalli a personalizat un Mini Paceman pentru Life Ball 2013

Mini s-a implicat din nou într-o acţiune caritabilă, donând un Paceman în vedererea decorării acestuia de Roberto Cavalli şi vânzarea acestuia în cadrul unei licitaţii.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Intern

Mini Paceman, în România de la 25.234 euro

Mini a anunţat preţurile noului Paceman pentru piaţa din România. Cea mai ieftină versiune, 1.6 Cooper, pleacă de la 25.234 euro cu TVA inclus. Versiunea de top pleacă de la 32.674 euro cu TVA inclus.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mini Paceman, galerie foto completă şi informaţii noi

Mini a prezentat primele imagini fără camuflaj ale lui Paceman, versiunea coupe a lui Countryman. Acesta va debuta la Salonul Auto de la Paris.
Miercuri, 01 August 2012 | Modele noi

Mini Paceman, primele imagini şi informaţii ale versiunii de serie

Mini a prezentat primele imagini oficiale ale noului Paceman. Exemplarul din imagini este un prototip camuflat, dar modelul de serie va arăta aproape la fel şi va debuta în curând.
Duminica, 24 Iunie 2012 | Modele noi

Mini confirmă lansarea modelului Countryman Coupe

Mini va adăuga un nou model gamei sale. Acest lucru se va întâmpla anul viitor, noul model fiind o versiune coupe a actualului Countryman. Vizual, noul model va fi aproape identic cu conceptul Mini Paceman.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Autoipoteze

Mini Countryman ar putea primi şi o versiune coupe

Conceptul Mini Paceman ar putea deveni versiunea coupe a lui Countryman, anunţă Car and Driver. Modelul este aşteptat să debuteze în 2014.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | General

SINTEZĂ: Cele mai importante maşini lansate la Detroit 2011

Odată cu încheierea celei de-a doua zi de presă a Salonului Auto de la Detroit, Automarket vă prezintă o listă a celor mai importante exponate ale salonului respectiv.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Ford, Toyota, Hyundai, Honda, Mini, Kia, Chevrolet, Chrysler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru