Noutati Land Rover

Luni, 25 Mai 2015 | Industrie

Land Rover vrea să construiască următorul Defender în Europa de Est

Jaguar Land Rover vrea să deschidă o fabrică în Europa de Est pentru a produce următorul Defender, titrează Financial Times. Printre ţările în care ar putea fi localizată fabrica se numără Polonia şi Ungaria, dar nu şi România.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Land Rover Discovery Sport, înlocuitorul lui Freelander, se prezintă

Noul Land Rover Discovery Sport este cea mai nouă mașină construită și lansată de constructorul britanic. Modelul preia numeroase trăsături estetice de la conceptul Discovery Vision şi se mândreşte cu noile motoare Ingenium şi cu un interior cu şapte locuri.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Modele noi

Land Rover Discovery Sport, primul teaser al succesorului lui Freelander

Land Rover se pregăteşte să-l înlocuiască pe Freelander cu un nou model ce poartă numele Discovery. Denumirea completă este Land Rover Discovery Sport şi purtătorul ei este un SUV compact complet nou.
Marti, 03 Iunie 2014 | Modele noi

Kahn Design promite un roadster cu design retro bazat pe un Aston Martin

Tunerii de la Kahn Design, cunoscuţi în mod special pentru pachetele dezvoltate de-a lungul timpului pentru modelele Range Rover anunţă lansarea unui roadster retro construit pe o platformă Aston Martin.
Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Tehnologie

Land Rover prezintă un nou concept tehnologic: capota ”transparentă”

Englezii de la Land Rover lucrează la o tehnologie care-i va permite şoferului să vadă prin capotă cu ajutorul unui sistem de camere video, care îl va ajuta în off-road.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Modele noi

Land Rover Freelander va da naştere unui SUV premium de la Tata Motors

Indienii de la Tata Motors vor construi un SUV premium pe platforma lui Land Rover Freelander 2. Acesta va fi fabricat în India şi va respecta standardele de calitate ale Jaguar Land Rover.
Marti, 21 Ianuarie 2014 | Modele noi

Land Rover a înregistrat denumirea "Landy"

Englezii de la Land Rover au înaintat o cerere de marcă înregistrată pentru numele "Landy". Experţii din industrie se aşteaptă la un SUV de segment B cu această denumire.
Marti, 09 Aprilie 2013 | Modele noi

Land Rover ar putea construi un SUV mai mic decât Evoque

Englezii de la Land Rover se gândesc să abordeze nişa SUV-urilor de segment B, din ce în ce mai populară. Propunerea lor ar viza un frate mai mic al lui Evoque, care să fie mai accesibil şi cu 30 de centimetri mai scurt.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Modele noi

Jaguar şi Land Rover vor împărţi mai multe platforme

Jaguar şi Land Rover vor să-şi simplifice oferta de platforme, ţinta fiind să transforme cele opt platforme în maximum trei platforme, care să reprezinte 70% din vânzări
Joi, 23 August 2012 | Modele noi

Land Rover Freelander 2 a primit un facelift discret

Englezii de la Land Rover i-au aplicat lui Freelander 2 un facelift discret pentru generaţia 2013. Modelul are un interior actualizat, un set de blocuri optice noi şi o nouă grilă faţă.
Marti, 14 August 2012 | Modele noi

Noul Range Rover, primele imagini neoficiale

Englezii de la Land Rover au creat o nouă generaţie Range Rover, iar primele imagini ale noului model au ajuns pe internet înaintea dezvăluirii oficiale.
Miercuri, 04 Aprilie 2012 | Modele noi

Land Rover: Vrem să ne mărim gama şi să intrăm pe segmente noi

Directorul departamentului de design Land Rover a anunţat că marca britanică doreşte să abordeze segmente noi. Declaraţia sa a readus la viaţă speculaţiile privind versiunea cu şapte locuri a lui Range Rover Sport.

Tag-uri similare

Land Rover, Range Rover, Range Rover Evoque, Evoque, modele noi Land Rover, noutati Land Rover, DC100, Concept DC100
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru