Noutati BMW

Luni, 10 Decembrie 2012 | Autoipoteze

BMW M3 ar putea să rămână fără succesor

Odată cu apariţia lui Seria 4, care va reprezenta toate derivatele cu două uşi ale lui Seria 3, denumirea M3 nu va mai avea logică în actuala gămă de performanţă a nemţilor, iar aceşti nu i-au anunţat un succesor care să poarte acelaşi nume.
Joi, 06 Decembrie 2012 | Industrie

BMW se aşteaptă la cea de-a treia creştere consecutivă a vânzărilor

Lansarea lui Seria 4 Coupe, programată pentru 2013, este aşteptată să le aducă celor de la BMW cea de-a treia creştere consecutivă a vânzărilor, anunţă Automotive News.
Luni, 03 Decembrie 2012 | Modele noi

BMW Seria 3 GT, primele imagini spion

Americanii de la F30Post au publicat mai multe imagini ale noului BMW Seria 3 GT, surprins în timpul filmării unui clip publicitar.
Marti, 27 Noiembrie 2012 | Concepte

BMW i3 Concept Coupe, primele imagini şi informaţii oficiale

BMW va prezenta la Salonul Auto de la Los Angeles o versiune coupe a lui i3. Acesta este tot un concept, dar prezintă o latură nouă a modelului electric al nemţilor.
Marti, 27 Noiembrie 2012 | Modele noi

BMW pregăteşte un nou model pentru gama M, bazat pe Seria 1

Potrivit unor surse din cadrul mărcii, BMW pregăteşte un model M bazat pe viitoarea versiune berlină a celei de-a doua generaţii a lui Seria 1.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Modele noi

BMW va construi până la 12 modele în baza platformei cu tracţiune faţă

Reprezentanţii BMW mizează pe noua lor platformă cu tracţiune faţă pentru a-şi păstra poziţia de lider de vânzări în segmentul premium în următorii ani.
Marti, 25 Septembrie 2012 | Accidente exotice

Pilot de teste de la BMW, implicat într-un accident grav cu un prototip

Un pilot de teste de la BMW a decedat în urma unui accident grav care a avut loc pe o autostradă din Germania. Acesta conducea prototipul unui BMW ActiveHybrid3.
Luni, 24 Septembrie 2012 | Siguranta

SUA: BMW înştiinţează proprietarii de M5 şi M6 de o problemă gravă la motor

Divizia americană a mărcii BMW a avertizat posesorii de BMW M5, M6 Coupe şi M6 Cabrio generaţie 2013 cu privire la o problemă gravă la nivelul pompei de ulei, care ar putea distruge motorul.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | PARIS 2012

BMW Concept Active Tourer: primul BMW cu tracţiune faţă anunţă rivalul lui B-Klasse

BMW a prezentat primele imagini ale lui Concept Active Tourer, un model care prefigurează un viitor rival al lui B-Klasse. Conceptul are tracţiune faţă, un motor cu trei cilindri în linie şi un consum de 2.5 litri la sută.
Marti, 11 Septembrie 2012 | Modele noi

BMW aniversează 25 de ani de când produce motoare V12 cu o ediţie specială a lui 760Li

BMW celebrează un sfert de secol de la primul său motor V12 oferit pe un automobil de serie. Nemţii vor oferi pe piaţa din SUA o ediţie limitată a lui 760Li, construită în 15 exemplare.
Vineri, 24 August 2012 | Modele noi

BMW Z4 M35i, versiunea M Performance a roadsterului german, debutează la Detroit

BMW va înlocui modelul Z4 sDrive35is cu Z4 M35i, o versiune care face parte din noua gamă M Performace Automobiles, anunţă BMW Blog citând surse din cadrul mărcii.
Vineri, 17 August 2012 | General

Şeful diviziei M de la BMW: "Era motoarelor aspirate n-a apus"

Dr. Friedrich Nitschke, Şeful diviziei M de la BMW, a declarat că era motoarelor aspirate nu a apus încă, în ciuda faptului că motoarele supraalimentate sunt mai avantajoase în prezent, relatează BMWBlog citând un interviu din Auto Motor und Sport.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 August 2012 | Economic

BMW, Hyundai şi Kia, cei mai profitabili constructori auto în prima jumătate a lui 2012

Potrivit unui studiu realizat de Korea Automotive Research Institute, cele mai profitabile mărci în primă jumătate a anului 2012 au fost BMW, Hyundai şi Kia.
Joi, 16 August 2012 | Concepte

BMW Zagato Roadster Concept, primul teaser oficial

BMW a pregătit o versiune roadster a conceptului Zagato Coupe prezentat la Villa d'Este. Modelul va debuta la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach.
Marti, 14 August 2012 | PARIS 2012

BMW Seria 3 GT vine la Paris în versiunea concept

BMW va aduce la Salonul Auto de la Paris o versiune concept a lui Seria 3 GT, o versiune mai spaţioasă a lui Seria 3, succesorul defunctului Seria 3 Compact din anii '90.
Miercuri, 08 August 2012 | Industrie

BMW Group a livrat un milion de vehicule în primele şapte luni ale anului

BMW Group a livrat 1.036.088 unităţi în primele şapte luni ale anului, marcând un record intern şi o creştere de 7.6 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Joi, 02 August 2012 | Fotospion

BMW Seria 3 GT, prima imagine neoficială a caroseriei

Caroseria lui BMW Seria 3 GT a fost fotografiată pe o linie de producţie a unei fabrici a constructorului german. Modelul este aşteptat să debuteze în 2013.
Luni, 30 Iulie 2012 | Modele noi

BMW a prezentat prototipul unui scuter electric

BMW a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale lui C Evolution, prototipul unui scuter electric. Modelul are o autonomie de 100 kilometri şi poate să atingă 120 km/h.
Joi, 28 Iunie 2012 | Industrie

BMW ar putea produce maşini la o fostă fabrică Mitsubishi

Uzina NedCar din Olanda, singura fabrică Mitsubishi din Europa, ar putea fi utilizată de BMW Group pentru producţia de modele Mini.
Joi, 21 Iunie 2012 | Tuning

BMW Z4 a primit un pachet de tuning de la japonezii de la Rowen

BMW Z4 primeşte din nou atenţie din partea tunerilor. De data aceasta, japonezii modifică un model german, specialiştii de la Rowen prezentând pachetul White Wolf RR pentru BMW Z4.

Tag-uri similare

BMW, Frankfurt, modele noi BMW, Salonul Auto Frankfurt, noutati BMW, BMW i3, BMW Seria 1, Salon Auto Frankfurt, BMW M5, BMW i8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru