Masini Germania

Duminica, 31 Martie | Industrie

Mașini second-hand: cele mai multe vin din Germania

În urma unui studiu realizat de cei de la carVertical, a ieșit faptul că românii preferă mașinile importate din Germania. În același timp, studiul a arătat că multe mașini second-hand ascund anumite probleme.
Joi, 27 Februarie 2014 | Mediu

Uniunea Europeană a stabilit noile ţinte de emisii CO2 pentru maşinile anului 2020

După un şir lung de controverse şi discuţii, Uniunea Europeană a stabilit ţintele de emisii pentru maşinile noi care vor fi vândute în anul 2020, de data aceasta şi cu sprijinul Germaniei.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Mediu

Şeful Volkswagen: "Putem avea un milion de maşini cu propulsie alternativă pe şoselele Germaniei până în 2020"

Martin Winterkorn, şeful concernului Volkswagen, spune că ţelul Angelei Merkel, de a avea un milion de vehicule electrice pe şosele până în 2020, este realizabil doar dacă se vor lua în considerare şi hibrizii.
Vineri, 19 Iulie 2013 | Industrie

Studiu: Rusia va fi cea mai mare piaţă auto din Europa în 2020

Boston Consulting Group, o companie de consultanţă, estimează că Rusia va deveni cea mai mare piaţă auto din Europa până în 2020.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Industrie

Brazilia ar putea deveni cea de-a patra piaţă auto din lume

Germanii de la Volkswagen estimează că piaţa auto din Brazilia ar putea surclasa în materie de vânzari piaţa auto internă în decursul anului 2010.

Tag-uri similare

Volkswagen, vanzari, Germania, Brazilia, masini, vanzari masini, vanzari Germania, masini Germania, vanzari masini Germania, vanzari Brazilia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru