Kia

Miercuri, 08 Martie 2023 | Industrie

Kia Niro, desemnată Women's World Car of the Year 2023

Un juriu format din 63 de jurnaliste auto, din 43 de țări, au desemnat Kia Niro ca fiind Women's World Car of the Year 2023. În cursa pentru marele premiu au mai intrat Jeep Avenger, Citroen C5 X și Nissan X-Trail.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Premii auto

Finaliștii World Car of the Year 2023: lupta se dă între BMW X1, Kia Niro și Hyundai Ioniq 6

Juriul concursului World Car of the Year a anunțat oficial finaliștii ediției din acest an. Astfel, BMW X1, Kia Niro și Hyundai Ioniq 6 sunt modelele care se bat în acest an pentru titlul suprem.
Joi, 02 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul SUV electric Kia EV9

Constructorul asiatic a publicat un teaser video cu viitorul SUV electric EV9. Noua navă amiral de la Kia va debuta în 15 martie.
Joi, 09 Februarie 2023 | Industrie

Adio, Kia Rio! Modelul subcompact dispare din Europa

Potrivit unor informații noi apărute în presă, modelul de clasă mică Kia Rio ar urma să fie retras din Europa mai târziu în acest an. Înlocuitorul său va fi crossover-ul Kia Stonic.
Miercuri, 21 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediție de adio pentru Kia Stinger: producție limitată la 1.000 de exemplare

Constructorul asiatic anunță o ediție specială de adio pentru modelul Stinger. Denumită sugestiv Tribute Edition, aceasta va fi replicată în 1.000 de exemplare la nivel global.
Miercuri, 23 Noiembrie 2022 | General

Logo-ul Kia creează confuzie. 30.000 de persoane se întreabă, lunar, pe internet ce marcă auto este "KN"

Noul logo al constructorului asiatic de automobile creează confuzie în rândul internauților. Potrivit statisticilor, circa 30.000 de persoane caută, în fiecare lună, ce mașină este "KN".
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Industrie

Kia Stinger, retrasă de la vânzare în Marea Britanie. Locul său va fi luat de electrica EV6 GT

Constructorul asiatic de automobile anunță că modelul Stinger a fost retras de pe piața din Marea Britanie. Locul său va fi luat de electrica de performanță EV6 GT, spre finalul acestui an.
Vineri, 21 Octombrie 2022 | Industrie

Kia Stinger ar putea fi scoasă din producție în aprilie 2023

Potrivit celor mai recente informații, venite chiar din Coreea de Sud, producția modelului Kia Stinger ar urma să fie oprită în aprilie 2023. Motivul este simplu: vânzările nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Tehnologie

Hyundai/Kia: Modelele din Europa vor utiliza hărți și navigație de la TomTom

Compania TomTom anunță extinderea colaborării cu Grupul Hyundai, astfel încât hărțile și sistemul de navigație vor fi integrate și pe modelele Hyundai și Kia din Europa.
Joi, 25 August 2022 | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul Kia EV9. Modelul cu zero emisii se află în faza finală de testare

Constructorul asiatic de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul vârf de gamă electric EV9. Acesta va debuta în primul trimestru al anului 2023.
Joi, 25 August 2022 | Masini electrice si hibride

Maraton: Electricul Kia EV6 va încerca să parcurgă 5.800 km în 120 de ore

Modelul cu zero emisii Kia EV6 va participa la Driven to Extremes Euro EV Marathon unde va încerca să traverseze 15 țări în 120 de ore. Evenimentul este inspirat de un test de anduranță realizat de Stirling Moss în anii '50.
Joi, 18 August 2022 | Industrie

Grupul Hyundai-Kia depășește Renault-Nissan și Stellantis. Devine al treilea producător auto din lume

Grupul Hyundai-Kia a devenit al treilea cel mai mare producător auto din lume în primul semestru din 2022. Grupul sud-coreean a depășit Renault-Nissan și Stellantis și se află doar în spatele celor de la Toyota și Volkswagen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 29 Iulie 2022 | Intern

Prețuri Kia XCeed facelift în România: start de la 23.200 de euro

Noua Kia XCeed facelift poate fi comandată acum și în România. Modelul asiatic pornește de la 23.188 de euro, sau 20.774 de euro dacă se aplică ajutorul de la stat oferit prin programul Rabla.
Luni, 18 Iulie 2022 | Modele noi

Noul Kia XCeed facelift: linie de echipare GT-Line și un motor plug-in hibrid

Kia a lansat oficial noua versiune facelift pentru XCeed, varianta crossover a lui Ceed. Pe lângă modificări estetice minore, noul model primește linia de echipare GT-Line, precum și motoare electrificate de până la 204 cai putere.
Miercuri, 13 Iulie 2022 | Modele noi

Primele schițe cu noul Kia XCeed facelift. Va avea doar motoare electrificate

Kia a publicat primele schițe cu noul XCeed facelift, varianta crossover a modelului compact sud-coreean. Noul model va fi disponibil exclusiv cu motorizări microhibride și hibride cu încărcare la priză. Constructorul asiatic a confirmat și data lansării, programată în 18 iulie.
Joi, 30 Iunie 2022 | Modele noi

Kia Seltos, fratele coreean al lui Kia XCeed, a primit un facelift major

Kia Seltos a primit un facelift major, la doar 3 ani de la debut. La fel ca înainte, SUV-ul nu este comercializat în Europa, acolo unde clienții au la dispoziție o altă variantă: XCeed.
Luni, 06 Iunie 2022 | Industrie

Hyundai, Kia și Genesis vor construi mai multe modele în Europa, pentru clienții europeni

Potrivit celor mai recente informații, Hyundai, Kia și Genesis ar urma să dezvolte mai multe modele în Europa și, cel mai important, pentru clienții de pe Bătrânul Continent.
Joi, 26 Mai 2022 | Industrie

SURSE: Producția lui Kia Stinger ar putea lua sfârșit în vara acestui an

Potrivit unor informații apărute în presă, Kia Stinger, unul dintre rivalii lui BMW Seria 4 și Audi S4, urmează să fie scos din producție în vara acestui an. Informația nu a fost confirmată oficial, însă ultimele exemplare ale modelului ar putea fi produse în iunie, după 5 ani de producție.
Miercuri, 04 Mai 2022 | Modele noi

Kia anunță o serie de noutăți pentru modelul Soul: motorul termic cu 204 CP, eliminat

Constructorul asiatic de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul Soul. Pe Bătrânul Continent, Soul este comercializat exclusiv în versiunea electrică e-Soul.
Joi, 28 Aprilie 2022 | Modele noi

Kia lansează Niro Plus, un model creat special pentru firme de taxi și servicii de ride-hailing

Kia a prezentat Niro Plus, un model creat special pentru a fi folosit de către firmele de taxi și de serviciile de ride-hailing. Noua mașină este bazată pe vechea generație Niro și este catalogată drept un PBV (Purpose-Built Vehicle). Modelul va fi vândut în Coreea de Sud și în Australia.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru