Japonia

Joi, 22 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediție specială Subaru Forester XT-Edition pentru Japonia: sărbătorește 50 de ani de la introducerea tracțiunii integrale

Subaru a lansat o nouă ediție specială pentru SUV-ul Forester, menită să marcheze 50 de ani de la apariția sistemului de tracțiune integrală al mărcii. Noul Forester XT-Edition este un model destinat exclusiv pieței din Japonia.
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediția specială Mazda6 20th Anniversary debutează, momentan, în Japonia și Australia

Constructorul japonez de automobile prezintă noua ediție specială Mazda6 20th Anniversary. Pentru moment, aceasta este anunțată pentru Japonia și Australia.
Duminica, 09 Octombrie 2022 | F1 TOP

F1 Japonia: Verstappen câștigă și devine campion mondial pentru a 2-a oară

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, găzduit de legendarul circuit Suzuka. Totodată, pilotul olandez a devenit campion mondial pentru a 2-a oară în carieră.
Sambata, 08 Octombrie 2022 | F1 TOP

Verstappen, pole position în Japonia. Ar putea deveni campion mondial, pentru a doua oară, în acest weekend

Max Verstappen a fost cel mai rapid în sesiunea de calificări dinaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, găzduit de legendarul circuit Suzuka. Astfel, olandezul are șanse mare să devină campion mondial, pentru a doua oară, în acest weekend.
Vineri, 07 Octombrie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Japonia: George Russell, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere

George Russell, pilotul Mercedes, a stabilit cel mai bun timp în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Japonia. Ambele sesiuni de vineri au fost afectate de ploaie la revenirea Marelui Circ în țara Soarelui Răsare.
Marti, 27 Septembrie 2022 | F1 TOP

Formula 1: McLaren a pregătit o grafică specială pentru etapele din Singapore și Japonia

Echipa McLaren va rula cu o grafică specială în cursele din Singapore și Japonia. Noua grafică aduce accente roz neon, create pentru a marca revenirea Formulei 1 în Asia după doi ani de pauză forțată de pandemia de coronavirus.
Luni, 05 Septembrie 2022 | Industrie

Japonia: Clienții așteaptă cel puțin 6 luni pentru a primi noua Honda Civic Type R

Potrivit celor mai recente informații, clienții din Japonia așteaptă cel puțin 6 luni pentru a primi noua Honda Civic Type R. Uzina din Saitama va construi, inițial, 400 de exemplare pe lună.
Luni, 05 Septembrie 2022 | Industrie

Toyota schimbă macazul: Uzinele de motoare vor fi transformate în fabrici de baterii

Constructorul nipon de automobile anunță că unele uzine de motoare din Japonia vor fi transformate în fabrici de baterii. Totodată, Toyota va investi 5.6 miliarde de dolari în deschiderea unor noi linii de producție în 2024 și 2026.
Vineri, 02 Septembrie 2022 | Economic

Toyota: investiții de peste 5 miliarde de euro pentru producția de baterii în Japonia și SUA

Toyota a anunțat că va investi peste 5 miliarde de euro în uzinele sale din Japonia și SUA, pentru producția de acumulatori pentru mașinile electrice. Debutul producției de baterii va începe între 2024 și 2026.
Vineri, 05 August 2022 | Modele noi

Honda lansează noul Fit RS în Japonia. Jazz-ul cu aer sportiv ar putea ajunge și în Europa

Honda prezintă noua versiune Fit RS pentru piața din Japonia. Disponibilă cu un sistem de propulsie hibrid, acest model ar putea ajunge și pe piața europeană (unde cel standard este comercializat sub denumirea Jazz).
Luni, 25 Iulie 2022 | Modele noi

Ediția specială Subaru BRZ S 10th Anniversary Limited: 200 de unități, exclusiv pentru Japonia

Subaru prezintă noua ediție specială BRZ S 10th Anniversary Limited. Vor fi produse doar 200 de exemplare, destinate exclusiv pieței din Japonia.
Joi, 21 Iulie 2022 | Modele noi

Toyota lansează ediția specială Supra Matte White Edition. Disponibilă doar în Japonia, prin tragere la sorți

Toyota a publicat imagini oficiale cu o nouă ediție specială pentru Supra. Aceasta se numește Matte White Edition și este disponibilă exclusiv în Japonia. Doar 50 de exemplare vor fi produse.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Modele noi

Noua generație Nissan X-Trail a debutat oficial în Japonia. Urmează Europa

Nissan a lansat, pe piața locală din Japonia, cea de-a patra generație a modelului X-Trail. Aceasta va ajunge și pe Bătrânul Continent, cel mai probabil cu un sistem de propulsie hibrid.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Modele noi

Toyota prezintă noul Yaris Cross GR Sport: suspensie revizuită și disponibil în Japonia

Toyota a publicat imagini oficiale cu noua versiune Yaris Cross GR Sport. Noul model a fost lansat pentru piața din Japonia și primește o suspensie revizuită, precum și o caroserie mai rigidă.
Joi, 14 Iulie 2022 | Modele noi

Noua Honda ZR-V, un model așteptat și în Europa. A debutat deja în Japonia cu motorul hibrid al lui Civic

Honda a lansat noul SUV de dimensiuni mici ZR-V pentru piața auto din Japonia. Noul model preia motorul hibrid de la noua generație Civic e:HEV, iar SUV-ul va ajunge în Europa în 2023.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Industrie

Nissan amână lansarea pe piața din Japonia a noului model sport Z

Constructorul nipon de automobile amână lansarea pe piața din Japonia a noului model sport Z, din cauza crizei mondiale de semiconductori și a situației pandemice din China.
Miercuri, 20 Aprilie 2022 | Industrie

Mazda CX-60 a intrat în producția de serie la uzina Hofu din Japonia

Constructorul nipon de automobile anunță că SUV-ul CX-60 a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Hofu, Japonia (prefectura Yamaguchi). Primul transport va porni, din Țara Soarelui Răsare, spre Europa în 26 aprilie.
Luni, 11 Aprilie 2022 | Modele noi

Nissan amână, din nou, debutul comercial al SUV-ului electric Ariya

Debutul comercial al noului Nissan Ariya a fost amânat din nou, în Japonia (prima piață pe care trebuia să fie lansat), din cauza crizei mondiale de semiconductori. În Europa ar urma să debuteze în vara acestui an.
Vineri, 14 Ianuarie 2022 | Modele noi

Toyota prezintă noua GRMN Yaris: producție limitată la 500 de exemplare, toate destinate Japoniei

Constructorul nipon de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul GRMN Yaris. Producția va fi limitată la doar 500 de exemplare și toate vor fi comercializate exclusiv pe piața din Japonia.
Joi, 16 Decembrie 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Mazda MX-5: suspensie revizuită și o nouă ediție specială

Mazda anunță o serie de îmbunătățiri pentru celebrul model MX-5. Acestea sunt deocamdată rezervate pieței din Japonia și includ o suspensie îmbunătățită, dar și o ediție specială 990S

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru