Infrastructura Romania

Marti, 13 Octombrie 2015 | Intern

Raport CNADNR: Secțiuni ale lotului 3 din Autostrada Sibiu-Orăștie vor fi reconstruite

România Liberă a obținut o notă de constatare internă a CNADNR în care se recomandă demolarea stratului de rulare al lotului trei al autostrăzii Sibiu-Orăștie. Segmentul are o lungime de 22 de kilometri și a fost ultimul deschis circulației.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Intern

Ultimul segment al autostrăzii Sibiu-Orăştie va fi finalizat în luna noiembrie

Lotul trei al autostrăzii Sibiu-Orăştie, ultimul necesar completării traseului de 92 de kilometri, va fi dat în folosinţă până la finele lunii noiembrie, promite Dan Şova, Ministrul Transporturilor.
Marti, 28 Mai 2013 | Intern

Sorin Oprescu: "Voi finaliza trei proiecte mari de infrastructură rutieră în Bucureşti până în 2016"

Sorin Oprescu, Primarul Capitalei, a participat astăzi la evenimentul Mediafax care viza subiectul "Oraşele de mâine". Primarul a anunţat proiectele pe care le va finaliza până în 2016, când i se va încheia mandatul.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Intern

România: Nouă proiecte de autostrăzi vor primi finanţare în 2013

În 2013, proiectele de infrastructură vor primi o finanţare în valoare de trei miliarde şi 654 de milioane de lei noi. Suma include proiectele a nouă autostrăzi şi reparaţia a 1.112 km de drumuri naţionale.
Luni, 02 Mai 2011 | Intern

Autostrada Transilvania va fi gata abia în decembrie 2012

Termenul de finalizare a Autostrăzii Transilvania a fost amânat cu un an, informează Mediafax. Potrivit agenţiei româneşti, autostrada care duce din Braşov la Borş va fi gata în decembrie 2012.

Tag-uri similare

Romania, Autostrazi, autostrazi Romania, Ministrul Transporturilor, Autostrada Transilvania, infrastructura Romania, Anca Boagiu, Bechtel, Colas
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru