Frankfurt

Marti, 18 August 2009 | Modele noi

Primul teaser al noului Hyundai ix35, inlocuitorul lui Tucson

Hyundai a publicat astazi primul teaser al noului ix35, modelul care va inlocui actuala generatie Tucson. Debutul oficial al noii generatii va avea loc in cadrul Salonului de la Frankfurt, alaturi de faceliftul actualului Santa Fe.
Marti, 18 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot a dezvaluit 3008 HYbrid4 si RCZ HYbrid4

Pe langa noul RCZ, Peugeot a dezvaluit versiunea hibrida a lui 3008 si versiunea hibrida a lui RCZ. Spre deosebire de hibridele lansate pana acum, modelele Peugeot HYbrid4 sunt echipate cu un motor diesel.
Luni, 17 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Venga, cel mai nou membru al familiei Kia

Conceptul Kia No3, prezentat la Geneva in luna martie, s-a materializat sub forma modelului Venga, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna.
Luni, 17 August 2009 | Modele noi

Lexus a prezentat prima schita a rivalului lui BMW Seria 1 - CT200h

Lexus a confirmat oficial dezvoltarea unui hibrid de clasa compacta, care va fi bazat pe Toyota Auris. Modelul va rivaliza BMW Seria 1 si Audi A3.
Luni, 17 August 2009 | Modele noi

Spyker a dezvaluit noul C8 Aileron Spyder

Spyker C8 Aileron Spyder a debutat la Pebble Beach, cu o luna inainte de prezentarea publica de la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul este echipat cu un motor V8 de provenienta Audi, care dezvolta 405 CP.
Luni, 17 August 2009 | Modele noi

Iata-l pe noul Bentley Mulsanne, inlocuitorul lui Arnage!

Britanicii de la Bentley au dezvaluit succesorul lui Arnage la Pebble Beach. Modelul se numeste Mulsanne si este echipat cu o unitate V8 de 6.75 litri, care dezvolta 500 CP si 1000 Nm.
Joi, 13 August 2009 | Concepte

OFICIAL: Noul Trabant debuteaza la Frankfurt in versiune electrica!

Compania germana Herpa, detinatoarea drepturilor de utilizare a marcii Trabant, va prezenta la Frankfurt un concept electric care prefigureaza modelul de serie 2012.
Miercuri, 12 August 2009 | Modele noi

GALERIE FOTO: Noul Kia Cee'd facelift se prezinta inainte de Frankfurt

Coreenii de la Kia ne-au dezvaluit doua galerii foto ale noilor Cee'd facelift si Cee'd SW facelift, care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt, in aceasta toamna. Imaginile dezvaluie si design-ul interior al celor doua modele.
Miercuri, 12 August 2009 | Video

VIDEO: Prezentarea prototipului lui Rolls Royce Ghost

Directorul de productie al celor de la Rolls Royce face o tura cu un prototip de preproductie al noului Ghost, si ne prezinta principalele caracteristici ale acestui model.
Marti, 11 August 2009 | Fotospion

Ferrari 458 Italia, primele imagini surprinse pe sosea

O serie de imagini spion recente au reusit sa surprinda pentru prima data pe sosea versiunea de serie a supercarului ferrari 458 Italia. Se pare ca Scuderia face ultimele retusuri inaintea debutului de la Frankfurt
Marti, 11 August 2009 | Fotospion

Fotospion: Mini MPV-ul Kia No3 se pregateste de lansare

Kia No3, mini MPV-ul care se pregateste sa se alature gamei constructorului coreean, a fost surprins pe strazile din Spania. Fotografiile dezvaluie aspectul posterior al modelului.
Luni, 10 August 2009 | Modele noi

Kia a dezvaluit imagini noi cu Sorento inaintea prezentarii de la Frankfurt

Noul Kia Sorento isi va face debutul european la Frankfurt, in septembrie. Coreenii vor oferi acest model si cu o transmisie automata cu sase trepte, premiera in gama Kia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 10 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Primele imagini cu noul Kia Cee’d facelift

Kia a dezvaluit versiunea facelift a lui Cee'd si Cee'd SW. Modelele vor fi prezentate la editia 2009 a Salonului Auto de la Frankfurt.
Luni, 10 August 2009 | Modele noi

Noile Subaru Legacy si Outback se lanseaza in Europa la Frankfurt

Subaru a anuntat ca va lansa in cadrul salonului german versiunea europeana a noii generatii Subaru Legacy si Outback.
Duminica, 09 August 2009 | Modele noi

Noul Chevrolet Spark intra in productia de serie

Cei de la Chevrolet sunt pregatiti sa introduca in productia de serie noul model Spark. Pentru piata din Europa, constructorul a pregatit doua motorizari.
Vineri, 07 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Porsche a dezvaluit facelift-ul lui 911 Turbo

Porsche a dezvoltat o versiune facelift a lui 911 Turbo, care dezvolta 500 CP si poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3.4 secunde. Modelul va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 05 August 2009 | Concepte

Mazda va prezenta noul MX-5 Superlight Concept la Frankfurt

Mazda va prezenta conceptul unui MX-5 ultra-usor la Salonul Auto de la Frankfurt. Producatorul japonez nu a anuntat daca va introduce vreodata acest model in productie.
Marti, 04 August 2009 | Modele noi

Primele imagini cu noul Mercedes-Benz E-Klasse Estate

Noul Mercedes-Benz E-Klasse a fost dezvaluit pe internet si in versiunea Estate. Modelul va fi disponibil si intr-o varianta 4Matic si ar putea fi dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 03 August 2009 | Tuning

Hamann a creat primul kit de tuning pentru BMW Seria 5 GT

Desi noul BMW Seria 5 GT inca nu a debutat pe piata europeana, tunerii de la Hamann au creat deja un pachet de modificari pentru acesta. Pentru moment, singurele informatii disponibile constau intr-un set de imagini, care dezvaluie pachetul estetic pentru BMW Seria 5 GT.
Luni, 03 August 2009 | General

BMW vine la Frankfurt cu doua editii aniversare ale lui Mini

Doua editii aniversare Mini vor fi prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt in cadrul standului BMW. Cele doua modele sarbatoresc jumatate de secol de la lansarea primului Mini.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru