Frankfurt

Miercuri, 02 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Dodge Caliber facelift vine la Frankfurt

Facelift-ul lui Dodge Caliber va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna, alaturi de un nou motor diesel de 2.2 litri si un motor pe benzina de 2.0 litri. Modelul nu a primit schimbari la nivel estetic, dar are un interior nou.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Toyota Prius Plug-in vine la Frankfurt

Toyota a confirmat prezenta lui Prius in versiunea Plug-in la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna. PHEV-ul de la Toyota va debuta pe 15 septembrie.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Accidente exotice

Castiga 500$ ghicind data primului accident cu Ferrari 458 Italia!

Cei care vor sa castige 500 de dolari fara prea mari eforturi pot incerca sa parieze pe data in care va avea loc primul accident al unui Ferrari 458 Italia.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Fotospion

Fotospion: Mazda2 facelift, testata in Thailanda

Mazda2 se pregateste de un look nou anul viitor. Versiunea 2010 a modelului ar urma sa primeasca un facelift minor pentru a se alinia noii filosofii de design a constructorului japonez.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Volvo C70 facelift fura "fata" conceptului S60

Volvo a dezvaluit astazi primele imagini ale faceliftului operat pe decapotabila C70. Cum era de asteptat, modelul suedez "imprumuta" aspectul frontal al conceptului S60.
Luni, 31 August 2009 | Modele noi

Volvo ar putea sa anuleze debutul lui S60 de la Frankfurt

Debutul lui Volvo S60 ar putea fi amanat pana in anul 2010, din cauza dezvoltarii unei noi game de motorizari pentru acesta. Intarzierea ar putea fi cauzata de incercarea de a evita folosirea tehnologiei EcoBoost de la Ford.
Luni, 31 August 2009 | Modele noi

Audi S5 Sportback, detalii si imagini oficiale

Audi a dezvaluit o galerie foto si informatii oficiale cu noul S5 Sportback, versiunea sportiva a coupe-ului cu patru usi. Aceasta urmeaza sa fie lansata la Frankfurt.
Luni, 31 August 2009 | Concepte

OFICIAL: BMW Vision Efficient Dynamics, conceptul viitorului

BMW a prezentat oficial primele imagini ale mult-asteptatului concept pe care il va prezenta la Frankfurt. Acesta este intesat cu solutii ecologice de top si cu tehnologie preluata din viitor.
Duminica, 30 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Primul teaser al noului Fiat Grande Punto facelift

Fiat a publicat primul teaser al noului Grande Punto Facelift. Acesta isi va face debutul in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Duminica, 30 August 2009 | Video

VIDEO: Peugeot 5008 se prezinta

Peugeot 5008 isi va face debutul luna viitoare in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Automobilul va rivaliza modele precum Opel Zafira si Volkswagen Touran si va fi disponibil in Europa incepand cu aceasta toamna.
Vineri, 28 August 2009 | Modele noi

Prima schita a noului Mini Speedster

Oficialii Mini au dezvaluit faptul ca modelele Coupe si Speedster vor fi disponibile incepand cu anul 2011. Alaturi de aceasta, Mini a prezentat prima imagine cu noul Speedster.
Vineri, 28 August 2009 | Modele noi

BMW a prezentat cel de-al doilea teaser al concepului Vision

Bavarezii de la BMW au lansat inca un teaser pentru conceptul Vision EfficientDynamics, model pe care il vor prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 28 August 2009 | Modele noi

Crossover-ul Mini Countryman nu va debuta la Frankfurt

Surse din interiorul Mini au anuntat oficial ca lansarea primului crossover din istoria constructorului britanic, Countryman, va fi amanata pentru inceputul lui 2010.
Vineri, 28 August 2009 | Modele noi

Audi vine la Frankfurt cu S5 Sportback si doua motoare noi

Standul Audi de la Salonul Auto de la Frankfurt va prezenta atat noul S5 Sporback, cat si doua motoare noi pentru A4 si A3.
Joi, 27 August 2009 | Modele noi

Ferrari a prezentat 11 imagini noi cu 458 Italia

Ferrari a dezvaluit 11 imagini noi cu modelul 458 Italia, supercar pe care il va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt. Printre acestea stau si doua imagini clare cu interiorul acestui model.
Joi, 27 August 2009 | Industrie

Chrysler isi va prezenta modelele la Frankfurt in standul Fiat

Standul Fiat de la Salonul Auto de la Frankfurt va prezenta si modele Chrysler, pentru a arata faptul ca cei doi producatori au semnat o alianta si ca vor colabora de acum incolo.
Joi, 27 August 2009 | Video

VIDEO: Prima prezentare oficiala a lui Hyundai ix35

Va prezentam primele imagini in miscare cu noul Hyundai ix35, model care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Clipul de mai jos este prezentarea coreeana a noului SUV de la Hyundai.
Joi, 27 August 2009 | Autoipoteze

Peugeot 408 debuteaza in 2010 cu un look sportiv

Noua generatie a modelului Peugeot 408 va debuta in 2010 cu un look sportiv. Prelucrarile digitale incearca sa anticipeze liniile pe care le va adopta modelul francez.
Miercuri, 26 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Porsche GT3 Cup, sportivul dedicat circuitului

Porsche a dezvaluit astazi noul GT3 Cup, versiunea de performanta dedicata exclusiv circuitului. Modelul dezvolta 450 de cai putere si cantareste doar 1200 de kilograme.
Miercuri, 26 August 2009 | Autoipoteze

Mitsubishi pregateste un competitor pentru Nissan Qashqai

Succesul SUV-urilor compacte pe piata din Japonia i-ar putea face pe cei de la Mitsubishi sa lansese un rival pentru Nissan Qashqai mai devreme. Modelul va fi bazat pe conceptul cX, care a fost prezentat la Frankfurt in 2007.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru