Frankfurt

Marti, 15 Septembrie 2009 | Modele noi

Volvo C30 facelift primeste pachetul sportiv R-Design

Dupa faceliftul operat pe actualul Volvo C30, constructorul suedez vine si cu un pachet sportiv R-design, creat special pentru acesta.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mini Roadster Concept, gena sportiva acum fara acoperis

Mini a prezentat modelele Roadster Concept si Coupe Concept in cadrul standului sau de la Salonul Auto de la Frankfurt. Ambele modele au fost confirmate pentru intrarea in productie.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Lamborghini a prezentat noul Reventon Roadster

Lamborghini a dezvaluit noul Reventon in versiunea decapotabila la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul costa 1.1 milioane de euro si va fi construit in doar 20 de exemplare.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Concepte

Renault Fluence Zero Emissions, urmasul electric al lui Megane sedan

Renault a prezentat primul dintre cele patru concepte electrice pe care le-a anuntat pentru Frankfurt. Modelul este bazat pe Fluence si ar putea intra in productie in decursul anului 2011.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Audi a dezvaluit noul R8 5.2 FSI Spyder la Frankfurt

Noul Audi R8 Spyder 5.2 FSI a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul dezvolta 525 CP si 530 Nm, iar acceleratia 0-100 km/h este realizata in 4.1 secunde.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Concepte

PREMIERA: Seat IBZ Sports Tourer, viitorul Ibiza break

Seat a lansat astazi conceptul care anticipeaza viitorul Ibiza break. Cel mai nou membru al familiei spaniole adopta un look futurista si indica o filosofie de design noua.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Concepte

Peugeot dezvaluie la Frankfurt un microcar electric

Un mini-site lansat de Peugeot anunta dezvaluirea unui concept urban de mici dimensiuni, care ar putea fi propulsat de un tren de rulare electric.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Modele noi

Urmasul lui Matiz ar putea avea si o versiune electrica

Indienii de la Reva ar putea furniza motoare electrice pentru EV-ul bazat pe Chevrolet Spark, in cazul in care General Motors va primi unda verde pentru a semna un acord cu acestia.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Bugatti Galibier Concept, fratele sedan al lui Veyron

Bugatti a dezvaluit astazi conceptul Galibier, un coupe cu patru usi care va incerca sa duca mai departe renumele creat de Veyron pe segmentul supercarurilor.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Modele noi

Fiat vine la Frankfurt cu Abarth Grande Punto SuperSport

Fiat a dezvaluit primele informatii despre noul Grande Punto SuperSport in versiunea Abarth, care dezvolta 180 CP si 270 Nm dintr-un motor de 1.4 litri.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Modele noi

GALERIE FOTO: Kia Venga, mini MPV-ul coreean ataca Europa

Kia a completat galeria foto a modelului Venga cu o serie noua de imagini. Mini MPV-ul coreean va fi lansat oficial in cadrul Salonului de la Frankfurt.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Primul clip cu Toyota Auris hibrid

Toyota va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt versiunea hibrida a modelului Auris. In asteptarea debutului oficial, japonezii au publicat si un film de prezentare al versiunii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 14 Septembrie 2009 | Concepte

Primele imagini ale noului Audi R8 electric: e-Tron Concept

Conceptul Audi E-Tron a fost dezvaluit gratie unei imagini "scapate" pe internet cu o zi inainte de dezvaluirea oficiala a acestui model la Frankfurt.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Modele noi

Rusii vin la Frankfurt cu primul lor supercar: Marussia B2

Rusii de la Marussia vor prezenta cel de-al doilea model al lor la Salonul Auto de la Frankfurt. Acestia au prezentat doar doua imagini teaser ale primului supercar rusesc.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Tuning

Mansory prezinta Bentley Vitesse Rose la Frankfurt

Germanii de la Mansory au creat un kit de tuning pentru Bentley Continental GT Speed. Unul din cele trei modele construite va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Concepte

Volkswagen vine la Frankfurt cu un concept care consuma 1.49 litri la suta

Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt o versiune revizuita a conceptului 1-liter dezvaluit in urma cu sapte ani. Modelul consuma doar 1.49 litri la 100 km si dezvolta 36 CP.
Duminica, 13 Septembrie 2009 | Tuning

Imagini noi cu Abarth 695 Tributo Ferrari

Cei de la Abarth au oferit publicului o noua galerie foto cu versiunea speciala a lui Fiat 500 dedicata celor de la Ferrari.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Modele noi

IQ Sport si IQ Collection vor fi prezente la Frankfurt

Toyota va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt doua versiuni speciale ale celui mai mic model al sau: IQ Sport si IQ Collection.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Skoda Superb Kombi e gata pentru Frankfurt

Skoda aduce versiunea break a lui Superb la Frankfurt. Cehii au publicat o galerie foto care dezvaluie toate detaliile noului model produs de constructorul ceh.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Modele noi

Prima sedinta foto a lui MX-5 Superlight

Conceptul Mazda MX-5 Superlight va fi prezentat publicului in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Intre timp putem admira o serie de fotografii noi cu modelul nipon.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru