Daniel Craig

Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Industrie

Noua generație Land Rover Defender va “juca” în viitorul film cu James Bond: pelicula “No Time To Die” are premiera în 2 aprilie 2020

Land Rover a anunțat că noua generație Defender va primi un rol în viitorul film cu James Bond. Pelicula “No Time To Die”, cu actorul Daniel Craig în rolul principal, va debuta în cinematografe în data de 2 aprilie 2020.
Vineri, 21 Iunie 2019 | Industrie

Mașinile lui James Bond: Aston Martin a confirmat prezența modelelor DB5, V8 și Valhalla în noul film cu Agentul 007

Aston Martin a anunțat că modelele DB5 și V8, precum și noul hypercar Valhalla, vor fi prezente în viitorul film din seria James Bond, a cărui lansare este programată în aprilie 2020. Inițial, se vorbea despre posibilitatea ca actorul Daniel Craig să conducă și un prototip electric Rapide E.
Sambata, 17 Februarie 2018 | Industrie

Mașina lui James Bond, scoasă la licitație: un Aston Martin Vanquish deținut de actorul Daniel Craig va fi vândut la New York, iar banii vor fi donați în scopuri caritabile

Un model Aston Martin Vanquish din 2014, aflat în proprietatea actorului Daniel Craig, va fi scos la licitație la New York, iar banii obținuți vor fi donați unui ONG.
Joi, 04 Decembrie 2014 | General

James Bond va conduce un Fiat 500 în următorul film

Viitorul film din seria james Bond va marca apariţia unui Fiat 500. Emblematicul model italian va fi condus de Agentul 007.
Luni, 11 Februarie 2013 | Feature

MAŞINI DE POVESTE: Toyota 2000GT, primul simbol nipon al dinamicii auto

Un automobil rar cu o poveste specială. Vorbim despre Toyota 2000GT, dar mai ales de varianta Targa, un automobil sport venit din Japonia care ar fi trebuit să apară în compania lui James Bond. Povestea sa vine în rândurile următoare.
Miercuri, 18 Iulie 2012 | General

Honda furnizează motocicletele pentru viitoarea serie James Bond Skyfall

Honda a furnizat 22 de motociclete pentru cascadoriile din noua serie James Bond Skyfall. Una dintre ele va fi folosită chiar de actorul principal, Daniel Craig.
Vineri, 11 Mai 2012 | General

Ben Collins, vechiul Stig, va juca în noua serie James Bond Skyfall

Ben Collins, omul misterios din spatele personajului The Stig vreme de şase ani, a fost ales pentru a executa o serie de cascadorii periculoase din următoarea serie James Bond.
Luni, 19 Ianuarie 2009 | General

S-a rupt misterul Top Gear: The Stig isi arata fata

Ben Collins, pilot in Nascar si Le Mans, a dezvaluit ca el este celebrul The Stig, personaj creat de Top Gear.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru