Concept Lamborghini

Joi, 17 August 2023 | Concepte

Imagini cu un nou concept Lamborghini. Ar putea fi pur electric

Constructorul italian de automobile a publicat un teaser video cu un nou concept. Acesta va debuta în data de 18 august, iar zvonurile susțin că ar putea fi vorba despre un concept pur electric.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Concepte

Lambo V12 Vision Gran Turismo, prototip virtual pentru fanii jocurilor video: conceptul Lamborgini împrumută sistemul mild-hybrid cu 819 CP introdus pe supercar-ul Sian

Lamborghini a prezentat prototipul virtual Lambo V12 Vision Gran Turismo. Conceptul preia sistemul electrificat de propulsie disponibil pe modelul de serie Sian, iar conform oficialilor companiei, acesta va fi disponibil în cadrul jocului video Gran Turismo Sport începând cu primăvara anului viitor.
Joi, 18 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Lamborghini prezintă primul teaser al modelului pe care îl va lansa la Paris

Lamborghini a publicat o imagine teaser a exponatului pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Paris. Aceasta surprinde silueta unui model sportiv care pare să fie un coupe.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | Modele noi

Lamborghini: "Încă ne mai gândim la o versiune de serie a lui Estoque"

După prezentarea lui Urus, al doilea SUV realizat de Lamborghini, oficialii constructorului italian au anunţat că versiunea de serie a lui Estoque este luată în considerare.
Luni, 27 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Al patrulea teaser al conceptului Lamborghini pentru Paris

Lamborghini a publicat astăzi cel de-al patrulea teaser al conceptului misterior pe care îl va dezvălui la Paris. Imaginea confirmă folosirea din abundenţă a fibrei de carbon la nivelul caroseriei.
Joi, 05 August 2010 | Modele noi

Lamborghini va construi un model sport cu patru uşi

Lamborghini va dezvolta până la urmă un model sportiv cu patru uşi pentru a-şi creşte vânzările şi a spori profiturile care au început să scadă în ultima perioadă.

Tag-uri similare

Lamborghini, modele noi Lamborghini, Estoque, Lamborghini Estoque, concept Lamborghini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru