Concept Bentley

Luni, 01 Iulie 2019 | Concepte

Primele teasere cu Bentley EXP 100 GT: conceptul britanic va fi expus în 10 iulie și marchează centenarul companiei

Bentley a publicat primele teaser cu viitorul concept EXP 100 GT. Prototipul va avea emisii zero și va fi echipat cu tehnologii avansate de conducere autonomă. Prezentarea este programată în 10 iulie.
Luni, 27 Mai 2019 | Concepte

Bentley pregătește un concept aniversar cu ocazia centenarului mărcii: prototipul va indica viitoarea direcție de design a companiei

Cu ocazia centenarului Bentley, conducerea companiei a decis lansarea unui nou concept. Acesta ar urma să dicteze noua direcție de design a companiei britanice.
Duminica, 08 Martie 2015 | Modele noi

Conceptul Bentley EXP 10 Speed 6 anunță un viitor model de serie cu două locuri

Conceptul Bentley EXP 10 Speed 6 prezentat la Salonul Auto de la Geneva anunță un viitor model sportiv de serie ce va intra în gama Bentley în viitorul apropiat.
Vineri, 06 Iulie 2012 | Concepte

Bentley EXP 9F are deja 2.000 de clienţi interesaţi

Englezii de la Bentley au anunţat că au primit aproximativ 2.000 de cereri din partea clienţilor fideli în privinţa achiziţionării versiunii de serie a lui EXP 9F.
Miercuri, 03 Martie 2010 | GENEVA 2010

Bentley a prezentat conceptul Continental Flying Star la Geneva

Britanicii de la Bentley au prezentat Continental Flying Star Concept in cadrul standului de la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este creat la comanda pentru un client si va fi construit in 20 de exemplare. Acesta ar putea prefigura un model Touring de la Bentley.

Tag-uri similare

Salon Auto, Bentley, Concept, Geneva, Salonul Auto Geneva, Continental, Geneva 2010, Bentley Continental, concept Bentley, Bentley Continental Flying Star
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru