Charles Leclerc

Vineri, 26 Aprilie 2019 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele din Azerbaidjan: Leclerc, mai rapid decât Vettel și Hamilton

Charles Leclerc a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Baku în fața lui Sebastian Vettel și Lewis Hamilton, după ce prima sesiune a fost anulată din cauza unui incident.
Sambata, 30 Martie 2019 | F1 TOP

Charles Leclerc obține în Bahrain primul pole position din carieră! Vettel pe locul doi, Mercedes în a doua linie a grilei

Charles Leclerc a obținut sâmbătă pe circuitul din Bahrain primul pole position din carieră în Formula 1 și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său de la Ferrari, Sebastian Vettel.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | F1 TOP

Dominația Ferrari din teste continuă: Leclerc, cel mai bun timp în a doua zi. Accident pentru Red Bull

Charles Leclerc a stabilit cel mai bun timp pentru Ferrari în a doua zi de teste de la Barcelona, în timp ce Pierry Gasly a fost protagonistul unui accident la volanul monopostului Red Bull.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | F1 TOP

Raikkonen, la un pas să fie îndepărtat de Ferrari: Leclerc a devenit favorit să devină coechipierul lui Vettel

Ferrari intenționează să-l promoveze pe Charles Leclerc alături de Sebastian Vettel în sezonul 2019, ceea ce ar însemna plecarea lui Kimi Raikkonen de la echipă, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 28 Iunie 2018 | F1 TOP

Ferrari, tentată să-l înlocuiască pe Raikkonen cu Leclerc în 2019. Finlandezul ar putea reveni în WRC

Ferrari este tentată să-l recruteze pe Charles Leclerc de la Sauber în sezonul 2019 în locul lui Kimi Raikkonen, care a primit deja o ofertă să testeze un Toyota Yaris pentru Campionatul Mondial de Raliuri.

Tag-uri similare

Ferrari, Kimi Raikkonen, Daniel Ricciardo, Charles Leclerc
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru