Alpinetour

Joi, 12 Septembrie | AlpineTour

AlpineTour by Continental: Am căutat Transalpina prin nori și am prânzit alături de un chef celebru

A doua zi din turul nostru dedicat celor mai frumoase șosele alpine din România ne-a adus pe „Drumul Regelui”. Și nu a fost ușor, pentru că am căutat îndelung Transalpina printre nori. O să vă convingă de asta imaginile și rezumatul video al zilei. Ambele apocaliptice. Singurul suport moral: performanțele anvelopelor Continental.
Miercuri, 11 Septembrie | AlpineTour

Prima zi din AlpineTour: aderență maximă pe Transfăgărășan și un bulz la 2000 de metri

Dimineața primei zile din AlpineTour ne-a găsit într-un București sufocat de trafic, pregătiți să pornim într-o aventură de trei zile, alături de Mercedes-Benz și Continental. Prima etapă a aventurii noastre ne-a purtat pe Transfăgărășan, cel mai frumos drum montan din lume.
Luni, 09 Septembrie | General

AlpineTour by Continental: Cucerim cele mai înalte șosele alpine din România

Transfăgărășanul și Transalpina sunt două dintre cele mai cunoscute șosele alpine din România. Noi ne-am propus să le cucerim alături de anvelopele Continental, montate pe patru modele Mercedes-AMG: A45 S, GLC43, C43 și CLA35. Cu noi vom avea și doi invitați speciali: Alex Grecu și Chef Bogdan Alexandrescu.
Luni, 09 Septembrie | Feature

AlpineTour by Continental: Cu ce mașini atacăm șosele alpine ale României

Sunt sigur că toți șoferii (mai ales împătimiții auto) își doresc ca măcar o dată să conducă pe un drum spectaculos, unde să se bucure de performanțele unor mașini sportive. Exact asta o să facem noi în următoarele zile, pe două dintre cele mai spectaculoase drumuri din țară. Normal, aveam nevoie și de niște mașini pe măsură, pe care din fericire, le-am găsit în gama Mercedes-AMG.

Tag-uri similare

Continental, alpinetour, continental sport contact 7, automarket alpinetour, continental premium contact 7
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru