Alcool

Marti, 06 Februarie | Intern

Proiect: Permisul, anulat pe viață pentru șoferii care produc accidente mortale

Mai mulți deputați din partea PNL au inițiat un proiect de lege prin care cer anularea pe viață a permisului pentru șoferii care produc accidente mortale sub influența alcoolului și drogurilor. Proiectul de lege a fost adoptat în mod tacit de Senat.
Sambata, 13 Noiembrie 2021 | Siguranta

Sistemele pentru depistarea alcoolemiei șoferilor vor deveni obligatorii pe mașinile noi din America

În curând, toate mașinile noi vândute în Statele Unite vor trebui să fie echipate cu un sistem care depistează alcoolemia șoferilor. Proiectul de lege ar putea intra în vigoare peste trei ani.
Sambata, 28 Septembrie 2019 | Intern

Proiect pentru înăsprirea legii pentru șoferii băuți care produc accidente mortale: pedeapsa cu închisoare nu va mai putea fi suspendată

Șoferii aflați sub influența băuturilor alcoolice care produc accidente mortale nu vor mai putea fi condamnați la închisoare cu suspendarea aplicării pedepsei, potrivit unui proiect de lege depus la Parlament.
Marti, 29 Martie 2011 | Intern

STUDIU: Un sfert dintre şoferii tineri din România au condus beţi

Un studiu a relevat faptul că şoferii români de sex masculin cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani nu ştiu care este alcoolemia legală, iar 25% dintre aceştia au condus sub influenţa băuturilor alcoolice.
Duminica, 06 Februarie 2011 | O lume nebuna

Cel mai înfricoşător panou împotriva şofatului sub influenţa alcoolului

Ruşii au montat cel mai înfricoşător panou care se adresează şofatului sub influenţa alcoolului. "Trupul tău putea fi aici", este mesajul transmis de autorităţi.
Luni, 13 Decembrie 2010 | Intern

ROMÂNIA: 22% dintre şoferii tineri au condus beţi

Un studiu realizat în cinci oraşe mari din România arată că 22% dintre şoferii între 18 şi 30 de ani au condus măcar o dată după ce au consumat alcool.
Luni, 05 Octombrie 2009 | Siguranta

STUDIU: Energizantele pot afecta sofatul in aceeasi masura precum alcoolul

Consumul excesiv de energizante poate provoca simptome similare cu starea de ebrietate. Acest lucru este cu atat mai alarmant avand in vedere faptul ca aceste efecte nu sunt mentionate pe ambalaj si pot afecta soferii.
Marti, 14 Iulie 2009 | Siguranta

STUDIU: O treime din soferii tineri din Anglia au condus sub influenta alcoolului

Un sondaj efectuat in Marea Britanie a aratat ca unul din trei soferi tineri au condus sub influenta alcoolului, pe cand unul din cinci a condus dupa ce a consumat droguri. Din aceasta cauza, rata accidentelor produse de tineri a crescut intr-un ritm alarmant.
Miercuri, 25 Martie 2009 | Siguranta

Studiu: o simpla bere la volan poate cauza accidente foarte grave

Un studiu suedezo-elvetian arata ca un sofer care a baut o bere poate cauza accidente la fel de grave ca unul aflat la limita comei alcoolice.

Tag-uri similare

Marea Britanie, studiu, accidente, soferi, alcool, sofat, alcoolemie, energizante
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru