Subaru Outback - primul teaser al noii generaţii

de Bogdan Mirică
Vineri, 04.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru va dezvălui noua generaţie a modelului Outback cu ocazia Salonului Auto de la New York, programat la mijlocul acestei luni. Crossover-ul a fost deja anticipat de un teaser.

După ce ne-a făcut cunoştinţă cu noua generaţie Legacy, Subaru se pregăteşte să arunce pe piaţă şi noul Outback, unul dintre cele mai apreciate modele ale sale. Constructorul japonez a publicat deja o fotografie teaser a modelului care ar urma să aibă debutul public în cadrul Salonului Auto de la New York, programat să îşi deschidă porţile luna aceasta.

SUV-ul versatil va fi capabil să ofere „manevrabilitatea unui turism şi capacităţile off-road ale unui SUV”. Deşi nu au fost publicate foarte multe detalii, prima imagine trădează înrudirea estetică cu noul Legacy, cel puţin în partea frontală, acolo unde grila şi spoilerul alcătuiesc o componentă unitară. Blocurile optice faţă includ şi o baghetă de tip LED pentru rularea diurnă. Iar pentru a păstra aspectul de vehicul cu trăsături off-road, Subaru nu va renunţa nici la protecţiile din plastic, aplicate în zona inferioară a caroseriei.

Urmareste Automarket
Modelul are o platformă comună cu Legacy, ceea ce înseamnă că vom regăsi multe elemente comune între cele două produse.
Printre ele şi motoarele. Outback va face uz de serviciile unităţii cu patru cilindri, de 2.5 litri şi 175 de cai putere. Pentru clienţii americani va fi oferită şi o versiune cu şase cilindri şi motor de 3.6 litri, capabil să ofere 256 de cai. În cazul Europei, gama de motorizări va include şi un boxer diesel de 2.0 litri şi 150 de cai putere.

Mai multe informaţii vor fi făcute publice în data de 17 aprilie, cu ocazia deschiderii Salonului Auto de la New York.

Comentarii (2)

  • ii invidiez pe americani, la noi motoarele de 3,6l sunt utopii
    8 1
  • Opel Insignia?
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru