Smart Boxfresh Concept, personalizare de lux în miniatură

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.06.2011
Smart, Brabus şi Boxfresh şi-au unit forţele pentru a da naştere unui fortwo cabrio cu totul special, atent personalizat cu materiale şi finisaje de lux.

Pentru cei care crdeau că personalizarea şi luxul sunt disponibile doar în eşalonul superior, acolo unde activează Rolls Royce şi Bentley, Smart, Brabus şi Boxfresh au vrut să demonstreze contrariul.

Cele trei companii şi-au unit forţele şi au dat naştere unui concept creat în exemplar unic şi botezat Smart Boxfresh. Rodul colaborării are la bază un Smart Fortwo cabrio, modificat de tunerii de casă Brabus şi personalizat de britanicii de la Boxfresh.

Mignonul se individualizează prin culoarea mată a caroseriei, prin finisajele superioare, prin aluminiul, pielea şi fibra de carbon folosite la interior şi prin elementele grafice. Exemplarul unic ar putea da naştere în viitor unei serii extrem de limitate şi exclusiviste a modelului de oraş, ce ar urma să se vândă doar în Marea Britanie.

Brabus se foloseşte de concept pentru a demonstra că poate personaliza cu atenţie, după placul clienţilor, chiar şi modele mici cum este Smart fortwo.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru