Sistemele de navigatie Navon au fost lansate in Romania
- Printeaza
- Comenteaza
-
Trimite pe:
Gama de produse Navon, fabricate de compania Nav2Go, a fost lansata astazi in Romania de catre primul importator si distribuitor ar marcii. Gama de produse este constituita din receptori GPS echipati cu soft-ul i GO.
Trei modele sunt disponibile momentan, NAVN250RO, NAVN250FEURO si NAVN450FEURO. NAVN250RO are pretul de 99 euro cu TVA inclus, NAVN250 FEURO are un pret de 129 euro cu TVA inclus, iar NAVN450FEURO are pretul de 144 euro cu TVA inclus. Diferenta intre primele doua modele enuntate este ca primul model include doar harta Romaniei, pe cand al doilea model dispune si de harta Europei. Al treilea model enuntat ofera un ecran LCD de 4.3 inch, in comparatie cu ecranul de 3.5 inch pe care il ofera celelalte modele.
Dispozitivele Navon se mandresc cu un bun raport calitate-pret si cu eficienta in calcularea rutelor. Cladirile importante, formele de relief, indicatoarele de drum si drumurile suspendate pot fi afisate in fomat 3D. Navon poate crea dar si accesa punctele de interes din Google Earth.
Prin aplicatia Multimedia integrata, clientii au posibilitatea de a accesa fisiere foto video si audio.Softul iGO 8, cu care sunt echipate dispozitivele Navon, este laureat al premiului “Award of Excellence” la categoriile “Best Navigation Software” si “Innovation of the Year 2008”, decernat de Vision Mobility. Acest soft este produs de compania NavNGo si ofera posibilitatea de navigare in conditii de siguranta pe intreg teritoriul Romaniei si al Europei.
Compania NavNGo este lider in Ungaria in industria sistemelor de navigatie si este un furnizor mondial de solutii software pentru navigatie si servicii locale asigurate pentru diverse platforme. Distribuitorul intentioneaza sa vanda, in medie, 1000 de unitati pe luna, pana la sfarsitul primului semestru din 2009.
Adauga un comentariu
Ultimele stiri din Intern
-
Galeria Țiriac Collection s-a îmbogățit cu o nouă mașină extrem de specială. Este vorba despre un Ferrari Daytona SP3, unul dintre cele 599 de exemplare produse. (16.04)
-
Potrivit celor mai recente cifre, producția auto din România a înregistrat o nouă scădere. În a treia lună din 2025, uzinele auto de la noi din țară au construit cu 5.85% mai puține mașini decât în aceeași lună din 2024. (16.04)
-
Autostrada A1 va fi închisă complet, pe tronsonul cuprins între ieșirea A1 Bascov și nodul rutier Băiculești, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri București. Circulația va fi închisă începând de luni, 14 aprilie, ora 12:00, și până joi, 17 aprilie, ora 12:00. (14.04)
-
Noul Audi A6 Sedan: cel mai aerodinamic Audi de serie cu motoare termice
-
Noul Volvo S90 facelift: display central de 11.2 inch și versiune PHEV cu 80 km autonomie electrică
-
Acesta este noul Subaru Outback: două motorizări cu până la 260 CP
-
STUDIU: Mașinile electrice, mai fiabile decât termicele
-
Viitoarea Mazda MX-5 va primi un motor aspirat natural mai mare
Parerea mea este ca tot iGO-ul face fata cel mai bine, combinat si cu un receptor bun (SirfSTAR III, cel putin 20 de canale) si procesor de apartr de tipdual core (TiOMAP, Atlas, Intel) face treaba bunba. Urmariti ca receptorul sa aiba antenuta GPS (acea de tip rabatabil) ca face toti banii.
Cat despre Garmin, am vazut pe propia piele ce inseamna, venind prin Slovenia-Ungaria. Daca e atat de bun si de detaliat, de ce nu arata autostrada supertare care strabate toata Slovenia? De ce arata doar niscai cerculete din cand in cand, fara nume, lasundu-ti impresia ca nu mergi pe un drum pustiu? Varza pentru 250 de euro cat a fost in Italia Garmin Nuvi 200, cu harta FullEurope. Si upgradele costa fenomenal de mult.
La Pna mi se pare ca in afara de Asus si Mio, ceilalti, in marea masa, sunt mult in urma (vorbesc in general de prezentarea aparatului).
Cascati deci ochii cand cumparat, verificati forumurile de pe internet, si dupa aceea "actionati"...ca sa mergi in neant cu un asemenea aparat iti trebuie mult curaj si noroc.