Șeful Ford: numele Dark Horse este acum un sub-brand pentru viitoare modele de performanță

de Tiberiu Safta
Luni, 26.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jim Farley, CEO-ul Ford, a declarat că numele Dark Horse este considerat acum un sub-brand al mărcii americane. Astfel, în viitor vor exista noi modele de performanță care vor primi acest nume.

Actuala generație Ford Mustang a introdus numele de model Dark Horse. Acest nume este prezent la cele mai puternice versiuni ale modelului de performanță. Însă, numele Dark Horse ar urma să își facă apariția și la alte modele în viitor.

Asta pentru că Dark Horse a devenit un sub-brand al Ovalului Albastru, un lucru confirmat chiar de către Jim Farley, șeful Ford. CEO-ul mărcii americane a precizat că ne putem aștepta la mai multe viitoare modele de performanță în viitorul apropiat. Cu toate acestea, nu se știe dacă numele Dark Horse va fi prezent doar la Mustang sau dacă va apărea și la alte modele.

Dark Horse nu este singurul sub-brand al mărcii. Numele Raptor și Tremor sunt și acestea încadrate în aceeași categorie. Numele Raptor apare în prezent la modelele Bronco, Ranger și F-150.

Până acum, Ford a lansat doar două versiuni ale lui Mustang care poartă numele Dark Horse. Prima versiune este cea mai puternică a modelului, în timp ce a doua se numește Mustang Dark Horse R și este o mașină pregătită special pentru competiții.

Ford Mustang Dark Horse primește un motor V8 de 5.0 litri, aspirat natural, care dezvoltă 500 de cai putere.

Acest model este disponibil și în România, la un preț de pornire de 67.900 de euro.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru