Scout Motors, noua marcă de mașini off-road a Grupului Volkswagen, confirmă data lansării primelor modele

de Tiberiu Safta
Miercuri, 04.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Scout Motors, noua marcă de mașini de teren a Grupului Volkswagen, a confirmat oficial data lansării primelor sale modele. Acestea vor fi două concepte electrice care anunță un viitor SUV și un viitor pick-up.

Constructorul american Scout Motors revine pe scena auto după 44 de ani de pauză. Noua marcă, înființată de Grupul Volkswagen, va produce mașini de teren electrice pentru piața americană. De-a lungul ultimului an, am văzut deja primele schițe cu primele modele noi după mai bine de 4 decenii. Acestea vor fi concepte ale unui SUV și unui pick-up, ambele electrice.

Acum, compania americană a confirmat oficial data lansării celor două concepte. Acestea vor fi dezvăluite oficial în 24 octombrie, la exact 44 de ani de când a fost produs ultimul exemplar al modelului Scout II de către marca americană International Harvester. Această companie a fost reorganizată în 1986 și rebotezată Navistar. În 2020, Grupul Volkswagen a preluat drepturile de nume asupra mărcii Scout.

Până acum, Scout Motors nu a oferit niciun detaliu tehnic despre cele două concepte. Eventualele versiuni de serie ale acestora vor fi produse la o uzină nouă din statul Carolina de Sud, în Statele Unite.

via Scout Motors

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru