Salonul Auto de la Paris: Peugeot va prezenta gama sa 100% electrică

de Silvian Irimia
Luni, 07.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a anunțat că va prezenta gama sa 100% electrică la Salonul Auto de la Paris. Producătorul francez va lansa, în premieră mondială, noul model E-408.

În 2024, Salonul Auto de la Paris se va desfășura în perioada 14-20 octombrie. Peugeot va fi prezent la evenimentul de casă, unde va prezenta gama sa 100% electrică. În cadrul evenimentului, va avea loc și o premieră mondială, deoarece noul E-408 va fi prezentat publicului.

Totodată, la standul mărcii, curioșii pot admira hypercarul Peugeot 9X8 Hybrid, conceptul Peugeot Inception, dar și noua generație i-Cockpit. De notat faptul că Peugeot are cea mai amplă gamă de vehicule electrice dintre mărcile europene principale.

Prin urmare, la standul mărcii franceze vor putea fi admirate modele electrice ca Peugeot E-208, lider de segment în Europa, sau E-3008, care oferă cele mai bune performanțe electrice din segmentul său. Totodată, vor fi prezente și modele ca E-2008 și E-308, cât și E-408, prezent în premieră mondială.

La stand, Peugeot vine atât cu tehnologii interesante, cât și cu noi concepte. Vizitatorii vor putea descoperi conceptul Inception, care, conform francezilor, este viitorul mobilității.

În același timp, Inception introduce și noua generație i-Cockpit.

Peugeot introduce și controlul direcției steer-by-wire, numit Hypersquare. Sistemul electronic de direcție elimină conexiunea mecanică tradițională dintre comanda direcției și roți.

Vizitatorii vor putea experimenta unele dintre beneficiile acestei inovații tehnice într-un mod distractiv, cu ajutorul noului simulator Hypersquare de la standul Peugeot.

via Peugeot

Comentarii (4)

  • Despre noile motoare diesel nu se mai zice nimic?
    Ca astea electrice cica nu se mai cauta, stau pe stoc, nu mai prezinta interes, nu au autonomie mare, bla bla bla,etc.
    Pentru cine prezinta ei masinile electrice daca nu au oameni interesati?
    4 5
  • Vali, faptul că la cei 5 ani ai tăi, ai acces la ecrane nu este ok. Să ne inviți când intri în clasa zero.
    Toate electricele care se lansează acuma au fost hotărâte în urmă cu 2 ani când toți erau umezi, tu va că ești încă umed și troll, obsedat, obositor si mega deștept. Da, ai dreptate, știi tot… ;)
    Lansări nu înseamnă nimic… vânzările-s în cap și concedierile se anunță zilnic.
    Altfel spus e bubu :(
    4 5
  • Cred ca te afecteaza dieselul.
    Particulele mici in suspensie sunt usor de inhalat si dauneaza nu doar la plamani ci si la creier.
    Concedierile se fac datorita.... Dieselgate!
    Daca nu umblau germanii cu minciuni, probabil ca acum inca mai era diesel pe Val, dar acum dieselurile se vand mai prost ca electricele si picajul a fost atat de abrupt, ca pe cei ce nu s-au putut adapta, ii paste falimentul.
    Vanzarile de electrice nu merg foarte bine pentru ca vine criza. Adevarul e ca nu merg vanzarile de masini in general, nu doar electrice, ci toate felurile. Nu mai are lumea bani.
    Cand te mai luminezi, sa ne anunti. Am crezut ca esti mai plimbat prin Europa si vezi cum sta treaba. VAG nu vinde, Mercedes nu vinde, Audi nu prea mai vinde, dar Tesla vinde bine Model Y, Volvo vinde bine EX30, Kia vinde bine.
    Deci germanii sunt varza si ar trebui sa intre in faliment. Sa vedem daca pe ei ii mai cumpara chinezii, desi nu cred ca mai au ceva de invatat de la ei. Au ajuns la un nivel la care nu prea mai au ce invata de la germani, ci le dau lectii la multe.
    4 4
  • George Simion
    Unde sunt decapotabilele?!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru