Rolls-Royce, un nou model, cu interior dezvoltat în doi ani și jumătate

de Alexandru Monenciu
Vineri, 16.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia Monterey Car Week, constructorul britanic de automobile prezentat noul Phantom Scintilla. Producția va fi limitată la doar 10 exemplare.

Monterey Car Week se află în plină desfășurare în California. Rolls-Royce este unul dintre constructorii care au profitat de această ocazie și au prezentat nu unul, ci mai multe modele speciale.

Primul a fost exemplarul unicat Spectre Semaphore, iar cel de-al doilea tocmai a fost prezentat. Numele său este Phantom Scintilla și va fi replicat în doar 10 exemplare. Interiorul este piesa lui de rezistență, având în vedere că dezvoltarea lui a durat mai bine de doi ani și jumătate.

Până să ajungem acolo, trebuie să vorbim despre exteriorul care nu se lasă mai prejos. Caroseria este finsată în două nuanțe, adică Alb Andalusian și Albastru Thracian.

Celebra emblemă Spirit of Ecstasy, care și servit drept sursă de inspirație pentru noul Phanton Scintilla, este confecționată din material ceramic.

În habitaclu, plafonul specific Rolls-Royce este prezent, dar are un tipar exclusiv. În total, sunt 36 de secțiuni care cuprind mai multe modele de broderie, în total fiind nevoie de 633.000 de cusături.

Întregul interior necesită 40 de ore pentru a fi finalizat.

Nu poate exista un Rolls-Royce Phantom fără o lucrare de artă pe măsură, integrată în așa numita "galerie". În partea dreaptă a bordului, în limbaj popular.

În cazul lui Phantom Scintilla, această lucrare poartă numele de "Celestial Pulse" și este confecționată din 7 "panglici" de aluminiu , finisate în același material ceramic ca și emblema de pe capotă.

Așa cum spuneam, producția noului Rolls-Royce Phantom Scintilla va fi limitată la doar 10 exemplare.

via Rolls-Royce

Comentarii (1)

  • Scotianul
    Tot urat ca naiba, patratos parca e un sicriu.
    Parca e desenat cu liniarul si data forma cu toprorul.
    Nu mai are Rolls Royce liniile fluide, clasice ale modelelor din anii '60
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru