Recall de 410.000 de unitati la VW Passat

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 07.04.2008
Volkswagen efectueaza un recall de 410.000 unitati Passat pe piata din SUA.

Esential

410.000 de unitati a modelului Passat fac obiectul recall-ului VW din SUA.

Volkswagen recheama in service toate modelele Passat cu motor pe benzina vandute pe teritoriul Statelor Unite in perioada 1999-2005. Este vorba despre un numar de 410.000 de unitati ale modelului Passat. 

Acest demers este cauzat de posibilitatea aparitiei mai multor probleme la partea tehnica. Modelul Passat echipat cu transmisie automata este investigat pentru eventualele probleme la scutul termic ce poate intra in contact cu sistemul de evacuare in zona catalizatorului catalitic.

Pentru a evita supraincalzirea caroseriei, in acea zona, modelelor cu aceasta problema li se vor monta scuturi aditionale.

Inca o problema aflata sub investigatia VW este o posibila defectiune la conducta de alimentare, in cazul versiunii motorizate de propulsorul 1.8 litri Turbo. Pentru a intampina un eventual pericol s-a hotarat inlocuirea conductelor respective.

O ultima problema vizeaza modelele echipate cu sistem de transmisie integrala 4Motion. Posibila defectiune este semnalat la valva de ventilatie a rezervorului de combustibil.

Nu a fost inregistrat niciun accident cauzat de cele trei probleme tehnice care au facut obiectul acestui recall, conform producatorului german.

Via | VW

Taguri: Passat, Volkswagen

Comentarii (10)

  • cosmin
    asa sunt masinile germane dau pe afara de tehnologie si fiabilitate...
    0 0
  • "cea mai premiata masina din europa" cel putin asa zice in reclama
    0 0
  • ASTA DA RECALLmade in germaniamasinile nemtesti si ultra tehnologia lor nu prea se impaca
    0 0
  • CRISTI 13
    vw
    bine ca nu dupa 20 de ani i-si dau seama!
    0 0
  • cozappz
    ford
    Păcat că la ford trebuie sa moară 100 de oameni până să facă o aducere in service :( Sau la renault nu se face recall, că merge şi aşa.
    0 0
  • passatu pt sua e facut la ei nu e facut in europa de asta are problm
    0 0
  • Victor
    Unde sunteti soriceilor, sa nu zic altfel, cu VW vostru mare si tare? Cand a facut Dacia recall pt un cric amarat mare gura mai faceati....acu stati ca sobolanii ascunsi. Vai de voi...
    0 0
  • bai fraierilor nu mai vb ca sa nu adormiti vw din sua sunt fabricate in Mexic , nu sunt aduse din germania se precizeaza ca doar acelea au avut probleme
    2 0
  • planetara
    cum se schimba un cap planetara la vw passat?
    12 0
  • Dobitociilor asta e modelul passat 1995-2005 ,deci nu ultimul MODEL si e fabricat pentru piata SUA nu pentru EUROPA !!!!! CU DACIA VOASTRA LOGAN impuscati`va !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru