Programul pilot Mini-E este amanat din cauza numarului de cereri

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 18.02.2009
Mini nu poate isi deruleze programul pilot de testare al vehiculelor electrice din cauza surplusului de cereri.

MINI a lansat un program pilot in Statele Unite ale Americii care viza leasing-ul a 450 Mini-uri electrice catre doritorii in America. Debutul acestui program este intarziat de numarul record de clienti interesati, care a atins deja 1.800 persoane. Numarul surprinzator de mare de cereri a fost inregistrat de 16 dealeri Mini din Statele Unite ale Americii. Programul ar fi trebuit sa inceapa in luna ianuarie, dar cei 450 norocosi isi vor primi masinile abia in aprilie.

Programul pilot avea scopul de a determina daca Mini-urile electrice sunt viabile din punct de vedere comercial. Clientii Mini vor trebui sa plateasca circa 850 de dolari pe luna pentru a se bucura de un Mini electric. Dupa un an, clientii vor prezenta concluziile dealerilor. Compania BMW va introduce 50 de Mini-uri electrice in Berlin in cadrul aceluiasi program, pentru a verifica daca exista cerere suficient de puternica pentru un model electric de oras.

Via | AutomotiveNews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru