Producătorul filmului Ferrari va realiza un film despre viața lui Ettore Bugatti

de Silvian Irimia
Marti, 22.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Începând cu anul 2025, va începe producția pentru un nou film biografic din lumea auto. Este vorba despre un proiect care urmărește viața lui Ettore Bugatti, cel ce a înființat compania Bugatti.

După succesul filmului Lamborghini: The Man Behind the Legend în 2022 și al filmului Ferrari în 2023, producătorul italian Andrea Iervolino lucrează deja la următorul proiect cinematografic auto. Noul său film va fi centrat în jurul lui Ettore Bugatti, fondatorul companiei Bugatti.

Filmul biografic va urmări viața lui Ettore Bugatti, de la începuturile sale până la fondarea companiei care îi poartă numele, în 1909. Filmul se va concentra pe ascensiunea la succes a producătorului de mașini la începutul anilor 1900 și pe luptele cu care s-a confruntat compania după moartea fiului lui Ettore, în 1939.

Filmările vor avea loc în Franța și Italia începând cu 2025 și vor include o distribuție de actori internaționali. La fel ca filmele Ferrari și Lamborghini dinaintea lui, acesta va fi filmat în limba engleză.

Iervolino nu a anunțat încă un regizor sau vreun actor foarte cunoscut pentru acest film. Adam Driver a jucat în filmul despre Ferrari, regizat de Michael Mann, iar Frank Grillo a fost protagonistul filmului Lamborghini.

Totodată, Iervolino deja lucrează la un alt film biografic din istoria industriei auto.

Acesta se numește Maserati: The Brothers care va fi regizat de câștigătorul premiului Oscar, Bobby Moresco, și îi va avea în distribuție pe Anthony Hopkins și Michele Marrone.

via Deadline

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru