Primul video cu succesorul lui Lamborghini Huracan: sistem hibrid cu peste 900 CP

de Alexandru Monenciu
Marti, 06.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul din Sant'Agata Bolognese a publicat primul teaser video cu succesorul modelului Huracan. Temerario va fi echipat cu un sistem de propulsie hibrid, iar debutul este programat pentru data de 16 august.

Ne mai despart câteva zile până vom face cunoștință cu noul Lamborghini Temerario sau, cu alte cuvinte, succesorul modelului Huracan. Debutul este programat pentru data de 16 august.

Pentru a mai îndulci așteptarea, constructorul italian de automobile a publicat acum primul teaser video. În acesta apare Gallardo, Huracan și de-abia la final auzim cum se trezește la viață sistemul de propulsie al lui Temerario.

Așa cum bine știi deja, acesta va fi compus dintr-un motor V8 de 4.0 litri și 3 unități electrice. Împreună, ele vor dezvolta peste 900 de cai putere. Numai propulsorul termic va livra 800 CP și 730 Nm cuplu.

Noul model al italienilor va debuta în data de 16 august.

via Lamborghini

Comentarii (1)

  • Duoamna Romina fostă Gingașu
    Acu' cu motor termic supraalimentat, dupa V10 normal aspirat ?
    La acest nivel, Lamborghini trebuia sa cunoasca deja, dar si sa procedeze in consecinta, compromisurile sunt greu de tolerat.

    Ferrari, ti amo molto !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru