Primul Porsche 911 cu motorizare hibrid este gata de lansare. Debut în 28 mai

de Alexandru Monenciu
Luni, 13.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță data lansării pentru noul 911 facelift. În premieră, modelul german va putea fi comandat și într-o versiune hibrid.

În ultima perioadă, germanii de la Porsche au lucrat la facelift-ul modelului 911. Acesta a fost testat în cele mai dure condiții, atât la temperaturi scăzute, aproape de Cercul Polar, cât și în deșertul din Emiratele Arabe Unite.

Constructorul din Stuttgart promite un pachet substanțial de îmbunătățiri, inclusiv o premieră pentru acest model. Este vorba despre o versiune hibrid.

Pentru a demonstra ce poate, Porsche a dus noul 911 facelift pe legendarul circuit de la Nurburgring Nordschleife. Cu Jorg Bergmeister la volan, mașina a acoperit cei 20.8 kilometri în 7 minute și 16.9 secunde. Cu alte cuvinte, a fost cu 8.7 secunde mai rapid decât predecesorul său.

Acum, Porsche anunță că noul 911 facelift a trecut cu brio de faza de dezvoltare și că este pregătit de lansare. Evenimentul va avea loc în data de 28 mai 2024.

via Porsche

Comentarii (3)

  • Cea mai simpla modalitate de a scadea emisiile la 60-70-80 g CO2/km pe tona.
    3 6
  • Diana Șosoacă
    @alex_cu_a_mic
    Ai validat în atâtea rânduri faptul că stăpâneşti fenomenul, drept pentru care te-treb, pentru a risipi îndoiaia cu mult înainte de lansare:
    Care-i declinarea 992.2 din articolul de mai sus, cumva Carrera, oare Carrera S, sau, naiba știe, taman GTS ?
    7 1
  • George Simion
    ce cerc polar? acolo poti face plaja vara in unele zile.
    sa le testeze pe unde schiaza iohanus mai bine(daca ii tine portofelul).
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru