Primele schițe de design cu viitorul Smart #5. Cel mai spațios model al mărcii

de Alexandru Monenciu
Luni, 12.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Acestea sunt primele schițe de design cu viitorul Smart #5. Cel mai spațios model al mărcii va fi disponibil în Europa din 2025.

Smart pregătește extinderea gamei de modele. Astfel, după #1 și #3, în scurt timp vom face cunoștință cu un nou model, un SUV de segment mediu, desigur, cu zero emisii.

Numele său este Smart #5, iar conceptul a fost prezentat în luna aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing. Debutul versiunii de serie este programată pentru data de 28 august, în cadrul unui eveniment organizat în Australia.

Pentru a mai îndulci așteptarea, Smart a publicat acum primele schițe de design cu viitorul #5. Reprezentanții companiei susțin că versiunea de serie nu se va îndepărta foarte mult de conceptul prezentat în aprilie.

Noul model Smart este creația designerilor Mercedes-Benz și mizează pe o formă pătrățoasă a caroseriei. Nu lipsesc o serie de elemente care îi oferă un plus de robustețe.

Din păcate, Smart nu a dezvăluit informații despre sistemul de propulsie electric. A spus doar că toate componentele trenului de rulare au fost testate în cele mai dure condiții, atât la temperaturi foarte scăzute cât și pe trasee de off-road.

Așa cum spuneam, noul #5 va debuta în data de 28 august și va fi disponibil pe piața europeană începând cu anul 2025.

via Smart

Comentarii (1)

  • Debutul ăsta atât de utilizat până la absurd, ar putea fi considerat măcar la data când primele exemplare se află în showroom-uri la vânzare.
    Evident, că nici în acest caz, deoarece,
    ”debut, debuturisubstantiv neutru
    1. Început, intrare într-o profesie, într-o activitate (artistică, literară etc.); operă, lucrare care constituie acest început.”
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru