Primele schițe cu exteriorul noii Skoda Elroq: faruri LED Matrix și limbaj de design nou

de Tiberiu Safta
Luni, 09.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat oficial primele schițe cu exteriorul viitorului Elroq. Noul SUV electric compact va fi primul model care va adopta noul limbaj de design al mărcii, Modern Solid, iar lansarea va avea loc până la finalul acestui an.

După ce am văzut imagini cu noul model ascuns sub camuflaj, precum și schițe cu interiorul, constructorul ceh a dezvăluit acum și primele schițe cu exteriorul noului Elroq. Acesta este un viitor SUV electric compact și este primul model de serie care adoptă noul limbaj de design al mărcii, Modern Solid.

Din schițele oficiale putem vedea un design complet revizuit al părții frontale prin comparație cu modelele din prezent. Noua parte frontală Tech-Deck Face aduce faruri montate pe două niveluri, cu blocuri optice subțiri pentru luminile de zi și lumini principale desenate în forma unui bumerang, cu tehnologie LED Matrix. Datorită grilei acoperite mai mici, noua Skoda Elroq primește un design mai dinamic, completat de capota cu două nervuri la mijloc și cu noua inscripție a mărcii.

Noua parte frontală Tech-Deck Face va fi prezentă și la alte modele Skoda din viitor. Aceasta va înlocui grilele mari prezente la modelele de până acum. Inscripția Skoda de pe capotă este finisată în crom închis.

De asemenea, odată cu lansarea noului model, Skoda va lansa și o culoare nouă, verde Timiano.

În spate, noul Elroq are un design familiar, ușor schimbat datorită stopurilor LED mai subțiri și prezența accentelor cromate închise.

La momentul lansării, noua Skoda Elroq va fi disponibilă în 4 versiuni cu puteri cuprinse între 170 de cai putere și 299 de cai putere. Versiunile de top vor oferi o autonomie de peste 560 de kilometri, iar bateriile vor putea fi încărcate rapid de la 10% la 80% în 28 de minute.

Lansarea noii Skoda Elroq va avea loc până la finalul acestui an.

via Skoda

Comentarii (2)

  • Jian de la Calafat
    Evident, este nevoie de un (nou) limbaj de design Solid, atunci cand BEV-urile sunt produse certificate ca șubrede.
    4 2
  • Are faruri cu LED.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru