Primele imagini oficiale cu noul Volkswagen Tayron. Lansarea europeană, în 10 octombrie

de Tiberiu Safta
Joi, 12.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a dezvăluit primele imagini oficiale cu noul SUV mediu Tayron. Noul model va fi lansat în Europa luna viitoare și ar urma să fie înlocuitorul lui Tiguan Allspace.

Constructorul german ne oferă primele imagini oficiale cu noul Tayron. Acesta este un SUV de dimensiuni medii, care va fi plasat în gamă deasupra lui Tiguan. De altfel, se vehiculează că noul model ar putea fi chiar înlocuitorul lui Tiguan Allspace, versiunea alungită a lui Tiguan.

Din imagini putem vedea farurile cu tehnologie LED pentru luminile de zi, precum și pentru blocurile optice principale. În aceeași fotografie este vizibilă și emblema R, ceea ce indică faptul că noul model va primi cel puțin linia de echipare R Line. În spate putem vedea stopurile LED unite printr-o bandă, precum și bara de protecție care integrează o priză de aer mare. Imediat sub stopuri este prezentă și sigla Volkswagen iluminată.

Deocamdată, Volkswagen nu a dezvăluit mai multe detalii despre noul model, în afara faptului că este bazat pe platforma MQB Evo. Este probabil ca acesta să primească motorizări termice simple și hibride. Mai mult, se pare că noul model va fi foarte asemănător cu noul Tayron L, o versiune vândută exclusiv pe piața din China.

Cert este că lansarea oficială a noului Volkswagen Tayron în Europa va avea loc în 10 octombrie.

via Volkswagen

Comentarii (8)

  • O faramitare inutila a unor deja foarte multe segmente. Inteleg, modelul e deja e dezvoltat pentru China dar de ce sa il aduci si in Europa unde deja ai Tiguanul care se vinde destul de bine.

    VW ar face bine sa aduca de prin China un sistem hibrid simplu, ieftin si eficient. Asta le cam lipseste si aparent asta se cere. Nu PHEV-ul pe care il au si pe care multi il cumpara si il folosesc ca un hibrid simplu. Unde mai pui ca PHEV-ul costa "la dealer" cu 10-15k mai mult decat modelul pe benzina.
    6 1
  • Bine ca nu se numește T-Ron.
    1 1
  • @ matei . se pronunta ty-wrong ??
    3 0
  • Nu știu cum îl pronunța chinezii :))
    Ziceam doar ca VW are un trend cu denumirile T-Xxx pentru SUV-urile noi din gamă, ma bucur ca renunță la el.
    0 2
  • Trilulilu
    Tiguan lungit. Adică varianta VW a skodei Kodiak.
    Next.
    2 1
  • Nu știu restul, dar încep să fac alergie la led-uri și sigle iluminate. Cum poate fi așa ceva relevant?
    3 1
  • @Dutz
    Chinezii sunt topiti dupa brizbriz-uri cum sunt topiti indienii dupa dansuri.
    3 1
  • Banditos
    Optiunile smechere devin la indemana, coborand din sferele inalte a zonei luxoase catre productia de masa.

    Dar cel mai important e ca domeniul auto si-a cam atins maximul tehnologic. Termicele bat pasul pe loc de ani de zile, bateriile performante cunosc un travaliu prelungit....ce poti sa mai vinzi ca noutate, decat LED-uri si sigle luminate?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru