Primele imagini oficiale cu noul Smart #5 de serie. Lansarea va avea loc în 28 august

de Tiberiu Safta
Marti, 06.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Smart a publicat primele imagini oficiale cu versiunea de serie a SUV-ului electric #5. Noul model va fi prezentat la sfârșitul lunii august.

Mai devreme în acest an, Smart a dezvăluit conceptul Smart #5, un concept care anunța un viitor SUV electric. Iată că acest concept va fi transformat într-un model de serie, care urmează la rândul său să debuteze la sfârșitul verii.

Constructorul german tocmai a publicat primele imagini oficiale cu noua versiune de serie a lui Smart #5, acoperită sub camuflaj. Din imagini putem vedea că noul model va păstra același design văzut la conceptul prezentat în această primăvară, iar modificările estetice vor fi minore.

În luna iunie au apărut imagini din partea ministerului chinez de transporturi cu noul Smart #5 de serie. Din informațiile oferite atunci, am aflat că noul model va primi nu mai puțin de 4 motorizări electrice. Dintre acestea, două versiuni vor fi cu tracțiune spate și vor dezvolta 340 de cai putere, respectiv 363 de cai putere. Celelalte două versiuni primesc tracțiune integrală și 587 de cai putere, respectiv 646 de cai putere.

Lansarea noului Smart #5 de serie va avea loc în 28 august, în cadrul unui eveniment din Australia.

via Smart

Comentarii (2)

  • Numai SMART nu e
    „Constructorul german”
    de unde pana unde?
    1 0
  • Preluat de pe Wikipedia: "Smart is a German automotive marque established in 1994."
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru