Primele imagini neoficiale cu noul Mini Cooper JCW E: hot hatch electric cu 255 de cai putere

de Tiberiu Safta
Marti, 17.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut primele imagini neoficiale cu noul Mini Cooper JCW E, noua versiune hot hatch a lui Mini Cooper electric. Lansarea oficială a noului model va avea loc până la finalul anului.

Noul MINI Cooper JCW E, cea mai puternică versiune a lui Mini Cooper electric, și-a făcut apariția în câteva poze neoficiale. Imaginile au fost publicate de către Ministerul Industriei și al Tehnologiei Informației din China, care a publicat două imagini cu noua versiune de performanță a subcompactei electrice.

Hot hatch-ul electric va ajunge și în Europa, iar lansarea oficială ar urma să aibă loc până la finalul acestui an. Până atunci, aflăm câteva dintre detaliile importante ale noului model. Astfel, noul Mini Cooper JCW E primește un propulsor electric de 255 de cai putere și o baterie de 54.2 kWh.

Cu alte cuvinte, noul hot hatch electric are aceeași baterie ca versiunea obișnuită a lui Mini Cooper SE. Cel mai probabil, datorită performanțelor superioare, autonomia va fi puțin mai mică decât cea de 402 kilometri a versiunii obișnuite.

Bineînțeles, noul model primește un pachet vizual mai agresiv, cu o bară față care integrează un spoiler.

Tot aici vedem și jante de 18 inch cu design nou, etrierele frânelor vopsite în roșu, praguri laterale noi și un eleron montat pe plafon. Mai avem și o suprafață care pare să imite fibra de carbon, situată imediat sub lunetă. Partea din spate este completată de un mic difuzor aerodinamic vopsit în alb.

Așa cum spuneam, lansarea oficială a noului Mini Cooper JCW E va avea loc până la finalul anului.

via InsideEVs

Comentarii (2)

  • Nu e tocmai Făt Frumos :))
    5 1
  • Spatele ala e gresit rau de tot. Pare ca l-au desenat frumos apoi l-au pocnit rau cu spatele intr-un macaz de tramvai.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru