Primele imagini cu viitorul Audi A6 E-Tron

de Tiberiu Safta
Marti, 30.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat câteva imagini sugestive noi cu viitorul Audi A6 E-Tron, un nou model complet electric. Lansarea noului model urmează să aibă loc foarte curând.

Au mai rămas doar 24 de ore până când vom face cunoștință cu noua generație Audi A6. Aceasta va fi exclusiv electrică, însă vor exista și versiuni cu motoare termice, care vor fi vândute sub numele A7.

Până la momentul lansării, constructorul german a publicat o imagine și un clip teaser cu noul model. În imaginea oficială putem observa imediat că noua generație A6 E-Tron va fi disponibilă în variantele de caroserie Sedan și Avant. De asemenea, putem vedea puțin din siluetele celor două variante și ne așteptăm ca noul model să primească un limbaj de design asemănător cu cel văzut la noul A5.

Mai mult, în imagini putem vedea și semnăturile luminoase ale farurilor și stopurilor LED, dar și sigla Audi iluminată în spate.

Deocamdată, Audi nu a dezvăluit detaliile tehnice ale noului A6 E-Tron. Cert este că noul model este bazat pe platforma dedicată PPE, împărtășită cu Q6 E-Tron.

Lansarea oficială a noului Audi A6 E-Tron va avea loc în 31 iulie.

via Audi

Comentarii (3)

  • "însă vor exista și versiuni cu motoare termice, care vor fi vândute sub numele A7"

    A7 e cu totul alta mașină fata de A6. Altă platformă, mai exact ceea veche.
    5 3
  • pt Matei
    Asta a fost in trecut. Conform cu noua strategie de dezvoltare numerele pare vor fi pentru masinile electrice iar cele impare pentru termice. La fel cum noua generatie A5 care acum este A4 de altadată (cu variantele sale de caroserie, sedan, break . . .).
    0 0
  • Și cum e asta diferit de ce am zis eu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru